2777
2789

من قضیه رو تعریف میکنم شما بگید کی مقصره 

جز شما کسی و ندارم خواهرانه کمک کنید 

بابام داره برام خونه می‌سازه چون هدیه داده بود بهم حالا خونه داره گچ میشه شوهرم هی میگه بگو بابات کانال کولر بزارع برامون تو اتاق ها گرم میشه تابستون .... خیلی روم فشار میاره 

حتی این قضیه رو ب پدرش هم گفته بود باش امروز بهم میگه بگی حتما برات کامل کولر بزارن 

ولی من روم نمیشه بگم حقیقتا یکی دوبار گفتم بابام گفت باشه ولی کسی و نیاورد نمی‌دونم بحثش پول هست یا اینکه نمیشه کانال کولر وصل بشه خلاصه که کارم شده گریه بهم فشار میاره که بگو بگوووو 

آخه مگه چقدر میخواد گرم بشه ؟ 

خیلی تخت فشارم بگید چیکار کنم خب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب راست میگن اینو واقعا بدون کانال بد میشه من الان تو اتاقامون کولر نداره،رسما تابستون تبدیل ب انبا ...

اسپلیت داریم میگه نمیشه همش روشن باشه خوب چیکار کنم وقتی نمیزارع برم دعوا کنم اخه

اسپلیت داریم میگه نمیشه همش روشن باشه خوب چیکار کنم وقتی نمیزارع برم دعوا کنم اخه

نه دیگه اگه نمیزاره که بگو خودت برو هزینه کن بزار . الکی انقدر خودتو اذیت نکن محکم بگو همینم پدرم داره لطف میکنه