2777
2789

مامانم پارسال مریض شد اگه پول بودوخصوصی میرفت تاالان درمان شده بود

ولی صدددحیییف که پولی نبودو مامانم چندین ماه تونوبت عمل بیمارستان دولتی موندومریضیش عودکرد

حالاام دکترا جواب کردن داغووونم

حالا دایی و خاله هام برداشتن مامانم بردن شهرستان پیش خودشون تااونجا پرستاری کنن ازش

حتی توبدترین حالشم من پیشش نیستم 

حتی خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی براش بیوفته باید توغربت بمونه تاابد

ازمن دورباشه

وضع مالی خودم خوبه ولی مشکلات خانوادم داغونم کرده

ازاینورخانواده شوهرم که متنفرم ازشون 

خیلی تنهام خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو چرا مادرت نیاوردی پیش خودت؟ چرا نرفتی پیش مادرت؟

من یه دخترکوچیک دارم 

وقتی میریم شلوغ میکنه

مامانم تووضعیتی که حوصله سرصدانداره اصلا

ازاینورم هرچی گفتیم نبریدش قبول نکردن

بابامم از مهمون خسته شده بود چن هفتس دایی وخالم خونمونه گفت بزار ببریم

دقیقا منم مامانم چندماه نرفت دکتر بیماریش عود کرد چندماهع ک نیست و من داغون شدم تو هرغریب

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
خدارحمت کنه چندسالشون بود خودت چن سالته

23 سالمه مامانم چهل و خورده

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
خدارحمت کنه چندسالشون بود خودت چن سالته

نصف موهام سفیدع با 23 سال سن

ای خدا شرایطمون مثل همه خیلی سخته؟چجوری میشه کناراومد من خیلیییی وابستشم همه کسمههه

شما چندسالته؟ 😔تامیتونی کنارش باش و دست و پاش و ببوس، من شوهرمرده بودم تو ی شهر دیگه وقتی هم شوهرمیکنی اختیارت دست خودت نیست ک ولی من یه سال هی با داداشم مامانمو میبردیم دکتر، وقتی میرفتم پیشش میگفت نرو وایسا پیشم ولی بیشترنمیتونستم بمونم 😔فقط مامانمو تو این دنیا داشتم ک خدا ازم گرفتش و بی کس و کارم کرد داغش هر روز بیشتر و بیشتر میشه