2777
2789
عنوان

شروع به اقدامی ها

182 بازدید | 27 پست

خانوما کیا پریودشون تموم شده و میخوان اقدام کنن برنامتون برا اقدام چیه،از چندم سیکلتون میخواین اقدام کنین ،و چند وقته اقدامین؟

من خودم یکساله اقدامم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام به چی؟ 

بارداری

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

برو دکتر من چهار ماه اقدام بودم نمیشدم رفتم دکتر یه قرص داد اسید فولیک هم خودم خوردم هم شوهرم به محض اتمام قرص حامله شدم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

برو دکتر من چهار ماه اقدام بودم نمیشدم رفتم دکتر یه قرص داد اسید فولیک هم خودم خوردم هم شوهرم به محض ...

شما مشکلتون چی بود وچه قرصی داد بهتون

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
شما مشکلتون چی بود وچه قرصی داد بهتون

هیچ مشکلی نداشتیم اسید فولیک بود قرص

منم حدود ۶ ماهه اقدامم ولی نمیشه😔

یدونه رو پارسال به علت پوچی سقط کردم که البته اونو همون ماه اول باردار شدم

ولی از ۳ ماه بعدش که اقدام کردم تا الان که ۶ ماه از اقدامم میگذره باردار نشدم☹

دیگه واقعا خسته شدم

ان شاالله خدا به ما هم نگاهی بندازه❤

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
چرا باردار نشدین تا الان؟ دکتر رفتین؟

نمیدونم اصلاا دکتر نرفتم 

پریودیام بهم ریخته دیر به دیر میشم 

بعد با چقددد داروی گیاهی میاد وقتی میآد ایقد ببخشید رنگش تیره ست و کمه که نیاز به پد ندارم 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
منم حدود ۶ ماهه اقدامم ولی نمیشه😔 یدونه رو پارسال به علت پوچی سقط کردم که البته اونو همون ماه اول ...

منم مثل شما ماه اول اقدادمم باردار شدم ولی سقط شد و تا الان هنوز باردار نشدم 

انشاالله ک تا اخر سال جواب بگیریم😊