2777
2789
حتما امتحان میکنم از فردا

امیدوارم  مانند من معجزه ش را ببینی، من که برام عادت شده، الان سال هاست که مرتب میخونم، اما من با اراده قوی کار هم میکردم، حتی شده بود به صورت دو شیفت، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره😭😭😭😭

ببین عزیزم درسته ۳۰۰ تومن مبلغ زیادی هست اما دیگه باز پرداختش غیر ممکن و درد بی درمان که نیست

تنها راهش شاغل شدن هست 

باید هر طور شده بری سرکار 

رضایت طلبکار ارو بگیر که خرد خرد بهشون برمیگردونی

برو سرکار  ماهیانه قرض  یکی یکی رو پس بده  

بالاخره تموم میشه  یه نفس راحت میکشی

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
طلا ندارم ولی کلیمو بفروشم راحت همه بدهیامو میدم شوهرم نمیزارع اصلا😭😭

نمیخاد کلیه ت را بفروشی، با جدیت شروع به کار کردن کنید، بعد شروع به وام گرفتن بکنید، چند سالی سختی میکشی اما در عوضش بدهی هات داده میشه، و بعد بدون دغدغه زندگی میکنی 

ببین عزیزم درسته ۳۰۰ تومن مبلغ زیادی هست اما دیگه باز پرداختش غیر ممکن و درد بی درمان که نیست تنها ...

اینا پول یکجا میخان شکایتم ک کنن بعد دوسه ماه حکم جلب میگیرن ابروم میره

خب پول یکجا که نمی تونی داشته باشی تو برو سرکار شروع به کار کن یه مقدار هم که از قرص بهشون پس بدی دلشون به رحم میاد راضی میشن

ببین میتونی خیلی جاها کار کنی ماهیانه حداقل ده میلیون حقوق بگیری  زرنگ باشی با اضافه کار بیشتر هم میتونی  دربیاری

اینطوری کمتر از سه سال شایدم کمتر همه قرصاتو میدی

همونم از کجا پیدا کنم اخه بعد ضمانت ندارم ک چی بدم

وای توروخدا نزول نگیر بدبخت میشی اگه پول طرفو ندی سود میکشه روش حرف اینارو گوش نکن اونوقت بجای ۳۰۰ بابد،۶۰۰ بدی نزول خور 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون