2777
2789

کدوم باعث میشه خوب مسلط بشم درکنار تمرین خوب

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به درد نمیخوره پکیجش

آستفاده کردی مگ چطوریع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من ارش نیا رو گرفتم مزخرفه حیفه پول من سال ۹۹  یک میلیون دادم

چطوریع مگ 

استاد خصوصی بگیرم یا کلاس 

این پکیجها به درد آدمهایی می خوره که خیلی دیسیپلین دارن، می تونن تنهایی انگیزه اشون رو حفظ کنن. وگرنه پولو می دی نتیجه نمی گیری.  

به نظر من کلاس جمعی بهتر نتیجه می ده، همین که می بینی بقیه دارن می خونن و پیشرفت می کنن، انگیزه می گیری.

اصلا به درد نمیخوره پکیجش

میشه راجبش بگی

این پکیجها به درد آدمهایی می خوره که خیلی دیسیپلین دارن، می تونن تنهایی انگیزه اشون رو حفظ کنن. وگرن ...

ی کلاس خوب چ ویژگی داره