معصومه007 مدیر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1939 عنوان خدا..چراشانس همسایه ندارممممم | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 19 پست من هرجارفتم همسایه هام پردردسربودن..خونه هام کنازکن..تنگارتوخونه خودم دارم بصورت زنده میبینم همچیو...یه سال یه جابودیم ک بچه شون نمیشد..دااایم دعوا گریه سرصدا خانمش میگفت پولاچ میکنی...یه سال بالاسرمون بودن مرده خودش معتاد زنشودوتادختراش مردمیاوردن دوست پسرمیاوردن...یه سال یه جابودیم زنه و شوهر یه پسردبستانی داشتن ..زنه ببخشید هرزه بودش..هرروز یکی میومد میرفت..شوهرش دایم دعوابود میگف اینقدر ک و ن نده اینو تون..میرفت سه شب میومد شوهرش راش نمیداد..هرروز پلیسواینا....وسم جدیدامسااالوبگم براااتوووون😔🫤 1402/10/02 | 22:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه007 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1939 🤦🏻♀️🥴😅 ببین همسایه شانسه...بخدا...زنه رومیدیدی اصلا بهش نمیخورداخه...خیلی متشخص بودش..ماخودمون بعددوسهماه فهمیدم چی بچیه
معصومه007 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1939 پایین ماهستن..پسرشون همسن دخترمنه...یه مهد کودکم میرن.زن رو بگم ایقدرخووووشگله ک نگو...قدبلند..سفید ... خلاصه..این شوهرش دست بزن داره...یعنی همش دعوا بزن بزن... وضعیت مالشیشون خیییلی خوبه...ولی زندگی ندارن دایم دعوا..یه شب ایقدرزنهجیغ زد که همسایه هاریختن...دخترم گریه افتادم بود از ترس...خیلی وحشتناک بود...شوهرم قیافش ترسناکه خیلی
معصومه007 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1939 آدم بی صدا و آروم...و خوب مهربونه زیاددیم...من اصالتاشهرستانیم...و چقدر آدمای باصفایی دیدم چه همسایه داروخوب..ازوقتی اومدم اینجا هرساله یه داستانی داریم
shaaaaaaaaaad عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 2778 نگو که دلم خونهطبقه بالایی دخترش ۲۴ سالشهیعنی صبح تا شب پا میکوبه میره اینور اونوربهش هزار بار گفتم یکم آروم تر راه برویکم رعایت میکنه بازم مثل قبلخدا نگذره ازشهمین الان داره رژه میره تو خونهدیوونه شدم
دلسا1379 عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 8037 ماهم خونه مون حومه س دیگه با بودجه پایین نمیشه مرکز شهر 🌺🌺 همین طوره عزیزم