2777
2789
عنوان

خدا..چراشانس همسایه ندارممممم

255 بازدید | 19 پست

من هرجارفتم همسایه هام پردردسربودن..خونه هام ک‌نازکن..تنگارتوخونه خودم دارم بصورت زنده میبینم همچیو...یه سال یه جابودیم ک بچه شون نمیشد..دااایم دعوا گریه سرصدا خانمش می‌گفت پولاچ می‌کنی...یه سال بالاسرمون بودن مرده خودش معتاد زنشو‌دوتادختراش مردمیاوردن دوست پسرمیاوردن...یه سال یه جابودیم زنه و شوهر یه پسردبستانی داشتن ..زنه ببخشید هرزه بودش..هرروز یکی میومد می‌رفت..شوهرش دایم دعوابود میگف اینقدر ک و ن نده اینو تون..می‌رفت سه شب میومد شوهرش راش نمی‌داد..هرروز پلیسواینا....وسم جدیدامسااالوبگم براااتوووون😔🫤

ماشالا حافظه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین شهر و حومه خونه میگیری آخه شوهر راضی میشه زن و بچش مرد بیارن جلو چشمش 

البته بی احترامی نکنم گفتم شاید ربط داشته باشه 

البته که خیانت و  دعوا ربطی به بالا پایین نداره 

خلاصه حوصله بحث ندارما

پایین ماهستن..پسرشون همسن دخترمنه...یه مهد کودکم میرن.زن رو بگم ایقدرخووووشگله ک نگو...قدبلند..سفید چش درشت...خوووشگلاااا...میری خونش ایقدرکدبانو خونه ش خوشگل...طفلی ازدواج دومشه..از ازدواج اولش یه پسرشونزده ساله داره...بگفته خودشم خیییلی سختی کشیده بوده..و فرار کرده از زندگیش...تا اینکه زن اینیکی میشه..

چقدر بدشانس بودین 

ما سه سال اول کنار خونه مون پسرای دانشجو بودن 

فقط یه بار فوتبال نگاه میکردن صدای هوراشون اومد

یه بار در واحدشون باز بود نزدیک 30 تا کفش

بالامون دختر دانشجو اصلا بی صدا 

بقیه هم خانواده صدا معمولی

چه آدمهای عتیقه ای خوردن به پستتون

ولی خوب خونه ها نازکه به قول شما درجریان کامل جریانات زندگیشون قرار می‌گیریم، 🌺🌺