2777
2789
عنوان

شنیدم دعای نی نی سایتیا خیلی جوابه...اجرتون با امام رضا لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزاره گفته بیان فقط نگرانم  میگم مثلا سر مهریه اینا هی کم و زیاد نکنن آخر همه چی خراب شه&nbs ...

انشاالله که اینجوری نمیشه 

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
پس اصلا به خودت سخت نگیر هرچی اوردی برو من که سال سومه هیچ امیدی به خودم ندارم کلا خیلی اذیت نکن خود ...

این حرفو نزن...من دلم روشنه که امسال رشته مورد علاقتو قبول میشی و خستگی این سه سال از تنت در می‌ره میای تاپیک قبولیتو میزنی 😍❤️

به سوی بیکران و فراتر از آن...🧸💜✨
این حرفو نزن...من دلم روشنه که امسال رشته مورد علاقتو قبول میشی و خستگی این سه سال از تنت در می‌ره م ...

اصلا دیگه ارزشیم نداره عزیزم الان پیراپزشکیا که این همه درس خوندن همه ناراضین چون پولی که میگیرن خیلی کمتر از زحمتیه که میکشن از مامایی دیدم تا اتاق عملو پرستاری رشته های تاپم که هرکسی نمیتونه بیاره کسیم که میتونه و میاره خیلی سخته ادامه دادنش درسای سختو سنگین با شیفت های بالا که هرکسی از پسش برنمیاد و داغون میشن مثل پسر دانشجوی پزشکی که خودکشی کرد به خاطره فشار و درسای سنگینش 

این درحالی که یه سالن دار به راحتی ماشین میخره گوشی آخرین مدل میگیره دستش و هرماه کلی پول تو جیبش میره رشته های تاپ به زبون فقط قشنگن همینننن

اصلا دیگه ارزشیم نداره عزیزم الان پیراپزشکیا که این همه درس خوندن همه ناراضین چون پولی که میگیرن خیل ...

اینا همش هست اما خانواده ها توقع دارن حتما بچشون اون رشته تاپو بیاره...البته غیر اونم به درد نمیخوره...دوست مامان من سالن داره، معروفه تو شهر تازه و همه میشناسنش...قدیم کلی مشتری داشت، اما الان به خاطر گرونی با اینکه تو بالاشهر سالن داره مگس میپرونه عملا! 

می‌خوام بگم که همه کارا از دور قشنگ ترن 

سختی داره اما ارزششم داره..نا امید نشو و ادامه بده🤍✨

به سوی بیکران و فراتر از آن...🧸💜✨