2777
2789
عنوان

بابام رقابت داره باشوهرم انگار..

648 بازدید | 45 پست

سلام... بابام خییییییییلی بامخبته...دختراموخیلی دوست داره..حس مالکیت زیادی داره..هممیشه دخترامو میگه دخترام..یعنی همسطح منو خواهرم...میگه چهارتادختردارم...خلاصه ازکاراش ک نگم براتون..دیگه داره بی حدواندازش می‌کنه..دایم ازدخترم می‌پرسه منو بیشتردوست داری یا امیرو،(امیرشوهرمه)...آخرین حرکتشم این بود ک موقع خدافظی دیدم دخترم برداشپزخونه  پشت یخچال ک دیده نمیشه..زانوزده بودش جلو دخترک بهش پول توجیبی داد...و بازم میپرسید منو بیشتردوست داری یاامیرو😬🫣

گاهی نگران میشم.‌.بخاطرتربیت دخترام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بابامنم همینه ..همش‌نگران دخترمه ..وابسته است به دخترم ...روزی چندبار زنگ میزنه میاد میبرتش بیرون .هرچی بخواد بهش میخره ..فقط کافیه دخترم دوروز بره جایی ..بابام حتی گریه میکنه دلش تنگ میشه ...خداحفظش کنه پدرتو ...

امیرو تو دوست داشته باش باباتو دخترت

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

وای فقط اون قسمت منو بیشتر دوس داری یا امیرو بعد پول دادن🫥😌

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋