من باشم تا آزمایشات اولیه رو ندم و شکمم بالا نیاد به کسی نمیگم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دقیق نمیدونم چندوقتمه ولی بین ۴هفته و چند روز تا ۵هفته و چندروزم همون روز اول ب مادرشوهرم و خواهرم گفتم همین ک خبر رو ب مادرشوهرم دادم سریع گفت ب کسی نگیا بزار خوب جا بگیره ی چندوقت بگذره بعد بگو
سلام ببخشید شما یه جا دکتر آزاده موسوی رو معرفی کرده بودین؟ روانشناس هستن. از ایشون راضی بودین؟
نه من به شخصه اصلا راضی نبودم همش به ساعت وگوشیش نگاه میکرد هیچی نمیگفت فقط حرف میکشید واینکه من یه مقدار دیر رسیدم درصورتی که مراجع کننده نداشتن ازتایمم کم کرد کلا ده دقیقه حرف کشید بعدم گفت زمانتون تمومه