2777
2789
شوهرم لباس نوی نی نی رو برد بشوره یه روسری قهوه ای هم کنارش شسته حالا لباس نی نی رنگ گرفته خیلی اعصابم رو خورد کرد، کلی دعواش کردم. بچه ام تازه یک هفته اش شده لباسش خراب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاااا فکر کردم انداخته ماشین گفتم اگه میخوای دعواش کنی برای این دعواکنی که دیگه لباس بچه رو بابقیه لباسا نندازه ماشین!
آخی با دست شسته؟؟؟گناه داره
شده دیگه فدای سر نی نی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

لباسه لیمویی رنگه. لکه ها هم که گفتم قهوه ایه. به نظرتون سفید کننده رقیق روش بریزم درست میشه یا بدتر؟ اه، هنوز مادرشوهرم و خواهرشوهرم اینا نیومدن دیدنش بهترین لباسش خراب شد
چه شوهر مهربونی ، تو تازه زایمان کردی داره کمکت میکنه ، دعواش نکن
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
سفید کننده
اونوقت یه لباس داری با لک های قهوه ای وسفید
کاریش نمیتونی بکنی
یه باردیگه با آب و پودر بشورش ممکنه لک ها کمرنگ تر بشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان من قدیم همه لباسارو با هم میریخت ماشین از شورت بابام گرفته تا روسری من یه بار پیرهن داداشم لک شده بود وقتی خشک شد مشخص شد داداشم خودش دوباره با دست شستش فقط هم پودر زد لک ها رفتن! حالا این بستگی به جنس و عمق لکه هم داره تو امتحان کن شاید کمرنگ شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی دوبار دیگه با پودر بشورش خیلی کمرنگ تر میشه اگر هم لکه ها کوچیک هستند وایتکس رقیق رو با گوش پاک کن آروم بکش رو لک ها ،البته بعد چند بار شستن اگر هم هیچکدوم جواب نداد خودت لکه های قهوه ای اضافه کن بشه لیمویی با خال خالی های قهوه ای
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی