2789
عنوان

کیا گوشی a 54 دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارترشماکهa54گرفتی باآپدیت جدیدش دوربینت تغییری نکرده؟؟

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
استارترشماکهa54گرفتی باآپدیت جدیدش دوربینت تغییری نکرده؟؟

والا من اصلا برنامه هاش رو آپدیت نکردم چون میگن بدتر میشه

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

والا من اصلا برنامه هاش رو آپدیت نکردم چون میگن بدتر میشه

من آپدیتش کردم به اندرویید۱۴ وان یوآی ۶.

دوربین پشتشوخراب کردزردشده ولی کیفیت سلفیش بالارفت مصرف باطریشم زیادشده تواصلااانکن کیفیت دوربینتومیاره پایین الان من موندم چه خاکی به سرم بریزم بااین زردیه دوربینش

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
من آپدیتش کردم به اندرویید۱۴ وان یوآی ۶. دوربین پشتشوخراب کردزردشده ولی کیفیت سلفیش بالارفت مصرف با ...

والا منم تازه دو هفته س  خریدم گوشیو وقتی روشنش کردم همش اعلان آپدیت برنامه میومد ک همسرم نذاشت گفت خرابتر میشه

نمیدونم والا چ کنی میخوای از نمایندگی یا گارانتی چیزی سوال کن

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....