2777
2789
عنوان

بازماندن چشم بعد از بلفاروپلاستی

4703 بازدید | 31 پست

سلام دوستان،من ۲۱ روز هست که بلفارو چهار پلک رو انجام دادم،روزها مشکلی ندارم اما شبها وقتی خوابم عمیق میشه چشمهام کمی باز میشه و این باعث خشکی و سوزش چشمهام شده ،اگه کسی تجربه داره کمکم کنه ،تو رو خدا بگید امکان داره خوب بشه،افسرده و عصبی شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر می‌کنم باید با دکتر مطرح کنید

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

قبلا خوندم ک اوایلش اینجوره بعد اوکی میشه

از دکترت بپرس 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
مطرح کردم عزیزم ،دکتر میگه عضلات چشم ضعیف میشه و چشم ورم داره ،باید ورم تموم بشه و عضلات ترمیم بشن ب ...

برای خشکی من شنیدم قطره اشک مصنوعی خوبه ولی نمی‌دونم به کار شما بیاد یا نه

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

وای منم انقدر میترسیدم ک لای چشمام باز بمونه یکی رو دیده بودم رفته بود عمل کرده بود همینطوری شده بود 

من خیلی تحقیق کردم یه پزشکی بهم دکتر وهاب آسترکی رو معرفی کرد رفتم پیشش مشاوره دیدم چقد مراجعه کننده بلفارو داره الانم میخوای برو پیشش ازش کمک بگیر من از نتیجه عملم خیلی راضیم خداروشکر این مشکلارو نداشتم

عزیزم پلکهای شما درست شد؟ پلک منم باز میمونه شبها. امروز ۱۶ روزه که عمل کردم. 

نه عزیزم هنوز باز میمونه الان ۲ ماه و ۲۱ روزه ولی باز میمونه،نگران نباشید هنوز خیلی زوده  ورم دارید هنوز ،خیلی ها باز میمونده ولی خوب شدن ،بعضی ها تا ۳ ماه و بعضی ها تا ۶ ماه خوب شدن و متاسفانه درصد کمی هم هستن که خوب نشدن 

نه عزیزم هنوز باز میمونه الان ۲ ماه و ۲۱ روزه ولی باز میمونه،نگران نباشید هنوز خیلی زوده  ورم د ...

کمتر هم نشده؟ مثل روز اول باز میمونه؟

چیکار میکنید؟ پمادی چیزی استفاده میکنید برای جبران عوارض باز موندن چشماتون؟

کمتر هم نشده؟ مثل روز اول باز میمونه؟ چیکار میکنید؟ پمادی چیزی استفاده میکنید برای جبران عوارض باز ...

والله به خاطر روحیه خودم دیگه ازم عکس نگرفتن تو خواب ولی از دخترم میپرسم میگه باز میمونه،روزها قطره اشک مصنوعی و شب ها پماد استفاده میکنم و شبها چشم بند میزنم