2777
2789

سلام بچه ها من ۸ماه میشه عقد کردم و قرار بود مهرماه عروسی بگیریم و بریم سر خونه زندگیمون ولی شوهرم بهم خیانت کرد و مچش رو گرفتم کلن دیونه شدم با اینکه یک هفته قبلش فهمیدم که باردارم با هزار ذوق و شوق برای به دنیا اومدن بچمون خیال بافی میکردیم خیلی خوشحال بودم میگفتم خوشبخت ترین دختر دنیام ولی یهو همچی رو سرم خراب شد 😭😭😭😭به خانوادم قضیه خیانت رو گفتم خانوادم به سمت خانواده خالم اینا حمله ور شدن چون شوهرم پسر خالمه خیلی خیانت در حقم شد میخواستم طلاق بگیرم طلاقم نداد مهریمو داد و هرکار کردم طلاقم نمیده 😭😭😭بخاطر سقط کردن بچه ازم شکایت کرده من بیشتر از مادرم نفرت پیدا کردم چون موقعی که از بارداریم با خبر شد منو یک هفته تو اتاق حبسم کرد و کتکم زد داشتم میمردم اینقدر کتکم زد وحشیانه که دستم شکست بهم قرص داد تا بچم افتاد بخاطر کتک هایی که خوردم از کل تنم خون میریخت خیلی کتک خوردم و عذاب کشیدم به نظرتون این بدی مادرم رو چجوری ببخشم😭😭😭😭😭

مادرت رو خدا ببخشه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭خیلی داغونم ابجی چیکار کنم 

فدات شم حالا فک کنم مادرتون از اینکه تو نامزدی باردار شدی ناراحت شدن یا هرچیزی 

الان از شوهرتون جدا شدید؟ زیر ی سقفید

کارما آدرس همتونو داره:)

فدات شم حالا فک کنم مادرتون از اینکه تو نامزدی باردار شدی ناراحت شدن یا هرچیزی  الان از شوهرتو ...

نه چند ماهه هست خونه پدرم هستم هفته پیش خونه خریدم انشالله میرم خونه خودم د

دیگه اگه بمیرمم بر نمیگردم فقط پدرم و برادر خواهرم ازم حمایت کردن مگرنه مادرم قصد جونم رو کرد

😭😭😭😭😭ابجی خودت دلت میاد با بچت همچین کاری کنی باورم شد که مادر میتونه دشمن بچه باشه

من حاضرم پای بچمو بشکنم، ولی نزارم چیزی که علنا اشتباهه رو انجام بده،

جگر گوشه نمی‌خوام حقارتشو ببینم،

کاش پدر مادر من باهام اینکارو میکردن، تجربه من اینو میگه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....