2777
2789

دخترم ۴ماهشه.امروزم واکسن زده بود،کلا واسه خوابش خیلی اذیت میکنه،مخصوصاوقتی بریم جایی،امشب خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم،رفتیم دم خونه پدرشوهرم،ک سوارشون کنیم،قبلش شوهرم زنگ زد،ک آماده باشن،ولی بازم نیم ساعت معطلمون کردن.دختر منم وقتی لباس بپوشی ومخصوصا کلاه خیلی بدش میاد،خلاصه خیلی اذیت کرد هرکار کردم نموند،پدرشوهرم اومد سوار شد،اصلا حواسم نبود بهش سلام کنم،اعصابم خورد بود،مادرشوهرم هنوز نیومده بود،شوهرمو صدا کردم گفتم بیا منو ببر خونه،این نمیمونه،شب یلدا رفتیم خونه اون یکی خواهرشوهرم بازم خیلی اذیت کرد،بهش گفتم شما برید من نمیام،پدرشوهرم قهر کرد بدش اومد پیاده شد،شوهرم گفت حالا خوب شد،گفت تو باخانواده من کجی،تقصیر من بود واقعا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین بچه های بد قلق همه داشتن گلم دیگه این همه بی احترامی به بقیه لازم نبود بهانه نیار شوهرت کانلا حق داره هرجور برخورد کنه . خیلی کارت زشت بود همچی اینقدر بی دست و پا هستی بچه نیارین یا هم میارین دلیل نمیشه فک کنین چی زاییدین که چون نمیتونین نگهداری کنین با بقیه بد رفتاری کنین . خیلی بهت فشار میاد میدادی اون لحظه به شوهرت 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

الانم اگه صد نفر بیان بگن کارت بد بوده توجیه میکنی و میگی نه من کاری نکردم پس ازاین به بعد یا جایی نرو یا هم اگه میری قشنگ برو  و شاد برو وقتی یکی میاد تو ماشینتون تو حتی اگه از بچتم عصبانی هستی نباید بابقیه بد رفتار کنی اونا که نمیدونن بخاطر بچس فک میکنن بااونا مشکل داری

درست میگی.شاید حق با شما باشه

اره بیحیال ولش کن ولی اگه شوهرتم چیزی گفت نگو حق با تو بوده با زبون بهش نگو ولی درعمل سکوت کن هیچی نگو اصلا چون واقعا حق بااون بوده