2777
2789

سه سال باشه پولو یه جا نده هی خورد خورد بده و هی بگه تااخرماه پرداخت میکنم ولی حرفاش باد هوا باشه

بنظرم تو خودت قاطی نکن بگوشوهرت

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه فقطططططططططط کم نخوردم از این شیطان صفتا خدا ازشون نگذره خدا درد بی درمونیو نصیبشون کنه که با اون پولایی که بالا کشیدنم نشه درمشونش کرد فقططططططططط

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
خدا لعنتشون کنه فقطططططططططط کم نخوردم از این شیطان صفتا خدا ازشون نگذره خدا درد بی درمونیو نصیبشون ...

اخ واقعا ...دونفر هستن سه میلیارد پول شوهرم دستشونه یکیشون گوشیش خاموشه یکیشون هی میگه برج دیگه میدم

اخ واقعا ...دونفر هستن سه میلیارد پول شوهرم دستشونه یکیشون گوشیش خاموشه یکیشون هی میگه برج دیگه میدم

من خانواده شوهرم ازش میبرن گولش میزنن و بعدم هیچی ،چن ماهم قهر رفتم خونه بابام همه مردم خم بهشون گفتن که اذیتشون نکنید ولی شوهرم پشت اوناست!!!میگه ماله خودمه دوس دارم بدم بهشون هیچ راهی نداره منم مجبورم بخاطر بچم بمونم 

من خانواده شوهرم ازش میبرن گولش میزنن و بعدم هیچی ،چن ماهم قهر رفتم خونه بابام همه مردم خم بهشون گفت ...

چه بد که ادم از خانواده ضربه بخوره...حالا اینم یکیشون پسرخالشه بنظرت چی براش تایپ کنم بترسه و پول مارو بده اخه باباش میلیاردره

اگه میتونید ثابت کنید ک پول دستشه شکایت کنید . رحم نیومده به کسی . پول علف خرس نیس آدم ببخشه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

خیلی زیاده شکایت کنید

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
چه بد که ادم از خانواده ضربه بخوره...حالا اینم یکیشون پسرخالشه بنظرت چی براش تایپ کنم بترسه و پول ما ...

فک نکنم از چیزی بترسن چون اگه همچین چیزی بود اینکارارو نمیکردن ،بهش بگو پولو لازم داریم مثلا برا ده روز دیگه حتما جورش کنید برامون ،اگه نداد بگو چند وقته همش امروزو فردا میکنید مترو سرکار گذاشتی اگه دوسه روز دیگه تسویه نشه ازتون شکایت میکنیم  از این حرفا