2777
2789

سلام دوستان میشه یکم راهنمایی کنید بگید از چه مارکی راضی بودید و از چیا پشیمون و همچنین چه وسایلی رو خریدید ولی استفاده نشده و فقط پول هدر دادن بوده و چه چیزایی خیلی کمکتون کرده تو آشپزخونه خیلی راضی هستید مثلن به نظرتون چرخ گوشت احتیاجه یا خرد کن و غذاساز و گوشت کوب بخرم دیگه احتیاج به چرخ گوشت نیس از جاروبرقیتون راضی هستید مارک وسایلتونو بگید که راضی هستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ گوشت که واسه من ضروریه

چون من گوشت چرخ کرده های بیرونو اصلا نمیخورم

البته من چون صدای چرخ گوشتو دوس ندارم میبرم مامانم چرخ کنه برام😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

از تلوزیون دنای خیلی ناراضیم خدا لعنتشون کنه پول کارگری سه سال پیش رو دادم ۱۰ ملیون افتضاحه کاش عقلم رسیده بود ی الجی بدون گارانتی ورداسته بودم همین قیمت بود سگش شرف داشت ب این مارک مزخرف

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

ب نظرم وقتی خرد کن و گوشت کوب برقی باسه احتیاج زیادی ب چرخ گوشت نیست

من خودم پنکه نخریدم چون گفتم کولر هست لازم نیست

گوشت کوب برقی نخریدم چون غذاساز همه کار انجام میده

وسایل من همه ال جی هست راضیم 

خودم گوشت چرخ میکنم پس چرخ گوشتم خیلی استفاده میشه ادویه هام رو هم خودم اسیاب میکنم پس میکسر برام مهمه ، گوشت کوب برقی  وقتی بچه بیاری و بخوای غذاش رو میکس کنی خوب و راحته خصوصا شستشوش  یا با اسیاب مغزه هاش رو اسیاب کنی 

ماشین ظرفشویی و ماکروفر و جارو شارژی جدایی از وسایل اصلی واقعا عصای دستمه سرامیک زیاد داری بخارشو واقعا نیازه من مارک جانسون دارم راضیم جارو برقی رو هم سامسونگ گرفتم چون به زمان خرید ما میگفتن ال جی ها زیاد خوب نیست و فوق العاده راضیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

از گوشتکو سلور کرست خیلی راضیم عااالیه دست منه

از اسپرسوساز م ک زیگماس قیمتش پایین بود ولی کاراییش خوبه چون ما قهوه خیلی مصرف داریم

از ماشین لبایشوییم راضیم کراله ولی از جارو برقیش راضی نیستم مارک کرال مکشش زیاد نیست اگ الان بود انتخابم پارس خزر بود صددرصد 

یخچالم یخسارانه خداروشکر بد نیست

چرخ گوشتم گوسونیکه قدرتش پایینش

ولی پلولزم اون مارکه خیلی راضزم ازش خیلی عالیه اونم خیلی کمکم کرده تو اشپزخونه

فرم تو کار تمام گازی اخوانه خیلی راضیم

چای سازم فوماس خیلی راضیم

سماورمو اصلا روشن نکردم ولی چون شوهرم دوس داره تو اشپزخونه باشع هفته ای دوبار زحمت شستنش با منه 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

یه راهنمایی کلی بهت بکنم؛

سبک زندگیت بسیار به مادرت شبیه خواهد بود پس مثلا اگه مامانت پلوپز استفاده نمیکنه شما هم ۸۰ درصد استفاده ای نداری‌.

در مورد همه وسایل همینطوره، مثلا یه دوستی گفتن چای ساز و چرخ گوشت به درد نمیخوره در صورتی که برای من بسیار کاربردیه‌.