2777
2789
عنوان

نمیتونم از خونه بیرون برم

690 بازدید | 16 پست

سلام خب اول بگم چند دقیقه است عضو شدم فقط برای اینکه کمکم کنید حالم خوب نیست 

نمیتونم از خونه بیرون برم حس میکنم همه خوشتیپن من خیلی تیپم بده و بقیه هم مسخرم میکنن منو ببینن کلا از اول امسال تا الان رو هم ۲بار بیرون رفتم 💔

قضیه خیلی جدیه من همش حالم بده دلم میخواد برم بیرون تو بارون پیاده روی ولی نمیشه همش خونه ام دلم گرفته گوشیم اخه هیچی نداره :(

حس میکنم شاید سلیقه ندارم:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جدید بود

برو بیرون بابا کی به کی نگاه میکنه اخه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اعتماد بنفس کار کن... فقط کافیه به خودت برسی،، ورزش کن، خواب کافی،، غذای مقوی،، مسواک، آرایش مهمولی یه پالتوشیک، شلوار مناسب اندامت،، و یه کفش زمستونی، الان بزن بیرون یه پیاده روی حسابی بکن، بیا دوش بگیر و از لحظات زندگیت لذت ببر،، سخت گیری نکن،، شل کن برو جلو عجیج

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

بهتره ی مشاور درمانی بری توی خونه بدتر میشی تفریحی لازمه برای آرامش روحی و روانی خودتو اسیر کردی تو خونه کسی نمیدونه که شما چه نوع لباس پوشیدی چون همه هواسشون به خودشون هست مهم ابنکه تمیز و مرتب باشه پس چیزهای منفی بر این‌که دید مردم به شما چی هست دور کن واسی خودت زندگی کن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
اعتماد بنفس کار کن... فقط کافیه به خودت برسی،، ورزش کن، خواب کافی،، غذای مقوی،، مسواک، آرایش مهمولی ...

همه این کارارو میکنم تا حدودی هم کمکم کرده سر لباس وسواس گرفتم یه چیزی میبینم تا پای خریدنش میرم پشیمون میشم مشکلم اینه