الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم مادر زادی داشتم و نمیدونستم الان چند سالیه فهمیدم مادربزرگمم داشته عمل نکرده و ...
من یکساله چشمام خیلی تارشده مادروخواهرمم توسن۳۷.۸سالگی عمل کردن من الان۳۵سالمه نمیدونم بینایی سنجی رفتم گفت تنبلی چشمه فعلاآب مرواریدنداری البته پارسال بود
من یکساله چشمام خیلی تارشده مادروخواهرمم توسن۳۷.۸سالگی عمل کردن من الان۳۵سالمه نمیدونم بینایی سنجی ر ...
من هیچ دکتری تشخیص نداد
اینم رفتم واسه گواهینامه دکتر منو فرستاد پیش یکی دیگه و اون بود تشخیص داد که قوز قرنیه و آب مروارید دارم
قبل از اونم هر چی دکتر میرفتم به مامانم میگفتن دخترت عصبیه واسه همین رو دیدش تاثیر گذاشته یا میگفتن چون عینک دوستداره اینجوری میکنه در صورتی که اصلا اینجوری نبود
من هیچ دکتری تشخیص نداد اینم رفتم واسه گواهینامه دکتر منو فرستاد پیش یکی دیگه و اون بود تشخیص ...
پس که اینطورانشالله که هرچه زودترخوب شی منم هنوزچشم پزشکی نرفتم ولی ۲بارچشمم ضربه ی محکم خوردانگاربعداون ضربه هاتارشده توی اینترنت هم نوشته بودیکی ازدلایلش ضربه خوردنه
من دخترم ۸ سالشه چند ساله آب مروارید داشت که هر جا بردم گفته بودن باید جراحی بشه ولی از یه طریقی با آقای دکتر کاظمی که متخصص طب سنتی هستن آشنا شدیم که تقریبا تو پنج شش ماه دختر منو کامل درمان کردن شماره تلفن دختر ۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶ هستش تماس بگیرید جواب میدن