2777
2789
عنوان

چهل سالگیم...

209 بازدید | 14 پست

من برای امروزی که تو را ندارم

ناراحت نیستم !

ناراحتم برای چهل سالگی ام،

آنجا که به بهانه ی یک شعر، یک آهنگ،

به یادت می‌افتم؛

و به دخترم لبخند میزنم ..

من برای آن لبخند که درد دارد،

ناراحتم ...

فکر میکنم حکایت خیلیامونه(:

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و منی که الان در چهل سالگیم هستم ، 

و پر از حسرت گذشته ها ، که کاش بیشتر جسور بودم ، کاش کمی شهامت جنگیدن داشتم . کاش ما رو اینقدر مطیع و ترسو بار نمی آوردن که حالا همه آرزوهامون بر باد رفته باشن . ماهایی نه از جوانی چیزی فهمیدیم نه از عشق و دوست داشتن . 

و منی که الان در چهل سالگیم هستم ،  و پر از حسرت گذشته ها ، که کاش بیشتر جسور بودم ، کاش کمی ش ...

متاسفانه یجوری کوبیدنمون که جرات حرف زدن نداریم

و منی که قرار این حس تنهایی رو تجربه کنم 🫠

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
و منی که قرار این حس تنهایی رو تجربه کنم 🫠

هممون تجربه میکنیم...

قراره جسمون کنار یکی که اسمش تو شناسناممونه باشه و روح و قلبمون پیش یکی دیگه

هممون تجربه میکنیم... قراره جسمون کنار یکی که اسمش تو شناسناممونه باشه و روح و قلبمون پیش یکی دیگه

من قرار نیس ازدواج کنم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
واقعیتیه که باید بپذیریم

عزیزم خب من نمیخوام ازدواج کنم همه چی تو ازدواج نیست من  میتونم یع خانوم تنها و موفق باشم