2777
2789

بچه ها باردارم هفته ۶ ام  یه دکتر زنان  خوب معرفی کنید  که  مهربون باشه درست راهنمایی کنه هر جا میرم اخلاق ندارن مثله ادم توضیح نمیدن یه شماره کارت دستشون دو تومن بریز تو کلاس شرکت کن ۵ تومن بریز تو کلاسا میگیم یه دکتر خوب معرفی کنید که هم درست راهنمایی کنه  و هم وقت بزاره برا ادم تا اخر بارداری بشه روش حساب کرد و اخرش حین جراحی اضافه شکمم ببره 

یه دکتری که بخیه زدنش عینه ادم باشه لحاف دوزی ندوزه  یه دکتری که واقعا راضی بودین ازش 

نادره شایگان ،ناهید سهرابی

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داری در مورد تهران صحبت میکنی یعنی ترافیک شما باید دکتر و بیمارستانتون با ۱۵ دقیقه فاصله در نظ ...

دو رو برم خوب بود که اینجا نمیگفتم همه پولکی بهشون میگم هفته های اوله چی بخورم چیکااار کنممم اصلا میگن پول بریز بهت میگیم 

شماره تلفنشونو میدی راضی بودی؟

پنج سال پیش میرفتم پیششون عالی بودن ،ندارم متاسفانه گوگل کن میاره

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین