الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم، مشاور خانواده هستم ،پسر عموم هم وکیل شده خیلی وضع مالیش خوبه، یکی از دوستام هم کارمند دادگستریه..
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بله، من اختلالات کار نمیکنم، زوج درمانی و مشاوره ی پیش از ازدواج، مشاور کار تخصصی درمانی انجام نمیده
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم شما اطلاعی دارید برای کارمند دادگستری شدن؟ مثلا اینکه ازمونش چطوره یا محدودیت سنی داره یا ن؟
نه متاسفانه، اطلاعی ندارم