2777
2789

من کلاس نهم هستم اما می خوام تیز هوشان قبول بشم خودم که طبق معمول بخوام پیش برم نمونه دولتی قبول میشم اما تیز هوشان و می خوام از مشاور پرسیدم گفت کسی که دوساله بازم می تونه توی ازمون ها شرکت کنه خواستم سال تحصیلیم تموم شد یکبار دیگه بخونم حتی اگر معدلم ۱۹ /۶۰ و.. شد حالا ایا می تونم بدون مردودی بگم می خوام یبار دیگه بخونم قبول می کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه خودتم میتونی عمدا یکاری کنی مردود شی که اصلا پیشنهاد نمیکنم لکه ننگی میشه تو کارنامت و اصلا فکر نکنم حتی اگه قبول شی پذیرفت کنن چون مردود شدی تازه اگه بفهمن عمدا خودتو مردود کردی دیگه بدتر مجرم هم میشی چون یجورایی تقلب کردی و قانونو دور زدی

و اینکه خودتم میتونی عمدا یکاری کنی مردود شی که اصلا پیشنهاد نمیکنم لکه ننگی میشه تو کارنامت و اصلا ...

نه اصلا نمی خوام اینکارو کنم می خوام هر معدلی که شدم ولی بازم یه بار دیگه بخونم