2777
2789
عنوان

ماجرای مالیات ۲۵ درصدی طلا

1968 بازدید | 22 پست

سلام دوستان‌

چندروز پیش یه تاپیک پر بازدید شد و میگفت که از اول دی قراره ۲۵ درصد مالیات موقع فروش طلا از مردم بگیرن. خیلیا باور کردند و بر سر زنون شروع کردن ناله و نفرین

اصل ماجرا ولی چیز دیگه ای بود.طلا فروشان که جزو ثروتمندترین قشر هستن سعی کردن با ایجاد ابهام جو جامعه رو مشوش کنند در حالیکه فقط قراره تمام خرید و فروشها در سامانع جامع ثبت بشه و از طلافروشای با فروش بالای ۱۸ میلیارد مالیات بگیرن. خلاصه نذارید انقدر ساده یه قشر خاصی شما رو گول بزنن و بندازن جلو برای اعتراض به چیزی که اصلا قرار نیس به ضرر شما باشه.اون روز من کلی سرچ کردم و هیچ خبری درباره این مالیات پیدا نکردم. استارتر هم لینک و منبعی نداد و گفت تو اینستا میگفتن. همین.من لینک براتون میذارم خودتون هم سرچ کنید سایتا و خبرگزاری های دیگه هم خبرشو زدن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

https://diyarmirza.ir/1402/10/فیلم-ماجرای-مالیات-۲۵-درصدی-طلا-چیست/

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اصلا چرا باید مردم تمام پس اندازشنو ثبت کنن

مگه اونا تمام دارایی هاشون شفاف و تو ملا عام هستش 

کسری بودجه اومد با اختلاس بزرگ دبش 

میخوان پولش از مزدم بگیرن

همون طلاف روش هم اصلا چرا باید بده مگه دزدی کرده 

آره منم شنیدم که این مالیات مختص خود طلافروشه و به خریدار ربطی نداره فقط برای اینکه جلوی اینکار رو ب ...

دقیقا ماجرا همین بود

خب اصلا چرا باید مردم تمام پس اندازشنو ثبت کنن مگه اونا تمام دارایی هاشون شفاف و تو ملا عام هستش&nb ...

طلافروش مالیات نده؟واقعا استدلالتون اینه؟پس چرا از شکاف طبقاتی ناراضی هستید‌‌؟

آره منم شنیدم که این مالیات مختص خود طلافروشه و به خریدار ربطی نداره فقط برای اینکه جلوی اینکار رو ب ...

طلا فروشا زرنگن از کارتخوان استفاده نمیکنن هر بار رفتم طلا بخرم کارتم رو برد بیرون از عابربانک انتقال داد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

طلافروش مالیات نده؟واقعا استدلالتون اینه؟پس چرا از شکاف طبقاتی ناراضی هستید‌‌؟

اولا که اینجور نیست 

من میگم ما چراب اید ده گرم طلامون ثبت کنیم .

خوب مسووولین چرا ثبت نمیکنن اموالشون 

بعدم طلافروش همین الان شک نکن مالیاتش میده

این همه شکاف طبقاتی هم که دران مالیاتش از کارگر و کارمند میگیرن شما نگران شکاف طبقاتی نباش

بعدم مگه اقتصاد دان هستی که فکر میکنی این راهکار خوبی و ازش اومدی دفاع میکنی؟؟؟؟

طلا فروشا زرنگن از کارتخوان استفاده نمیکنن هر بار رفتم طلا بخرم کارتم رو برد بیرون از عابربانک انتقا ...

آره منم طلافروشی میگه برو عابر بانک کارت به کارت کن یا میگه پایا کن ولی مثل اینکه امسال میگن مالیات بردرآمد هم هست اگر بیشتر از یه مقدار خاصی تراکنش در روز داشته باشی باید مالیات بدی یعنی اول و آخرش نمیتونن فرار کنن ازش والا پول مالیات رو که دارن از ما میگیرن یه کاریم میخوان بکنن که همونم ندن از زیرش در برن

اولا که اینجور نیست  من میگم ما چراب اید ده گرم طلامون ثبت کنیم . خوب مسووولین چرا ثبت نمیکنن ...

من با قشر عادی مثل خودم بودم خواستم بگم قشر کم توان ضرری از این طرح نمیکنه.ولی شما گویا از صنف طلافروشا هستی که اینقدر ناراحتی بابتش؟در هر حال مالیات اصلی ترین درامد تمام حکومتهایی هس که خیلیا آرزوشون رو میکنن اما به خودشون که میرسه شروع میکنن ساز مخالف زدن

آره منم طلافروشی میگه برو عابر بانک کارت به کارت کن یا میگه پایا کن ولی مثل اینکه امسال میگن مالیات ...

همه که اینجور نیستن 

من تا حالاب رام پیش نیومده ببینم از کارتخوان استفاده نمیکنن

بعدم این ماجرا مشکل اینه که میگه یکی مثل شما اگه یه گرم طلا هم بخره باید تو سامانه ثبت کنه

یعنی میخوای عملا بدونن ملت چقدر هم طلا پس انداز دارن تا رو اونم برا اختلاس حساب باز کنن