2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم موهای دخترمو بدون اجازه م قیچی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 94 پست
چطور میتونید بگید دنباله حاشیه نرو اتفاقا اون بچه دور از جون بی پدر یا مادر نبوده که براش تصمیم بگیر ...

دقیقا

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق بهت میدم ناراحت باشی ...همین مسئله تو خونواده ما اتفاق افتاد .....عمه  از سر نادانی یا نا آگاهی این کار رو کرده .قصد و غرضی نبوده ...روحیه دخترت رو خراب نکن ...خودت رو ناراحت نکن ارزش نداره..........من همون عمه هستم☺

کار خواهرشوهرت که بد بوده بدون اجازه شما

ولی به زورم نزده بهش گفته خوشگل میشی دخترتم قبول کرده حالا چیزی نشده مو در میاد شکایت؟🫤🫤🫤به نظرم جدا بشی اعصاب روان خودتم راحت کردی

زندگی انقدر ارزش نداره زنگ بزن به خواهرشوهرت بگو دیگه با بچه من کاری نداشته باش موهاش لباسش هرچی من خودم میدونم

حق بهت میدم ناراحت باشی ...همین مسئله تو خونواده ما اتفاق افتاد .....عمه  از سر نادانی یا نا آگ ...

عزیزم مگه شما با زن برادرتون قهرین

همین عمه مراسم پدر من نیومد.

همین عمه یه مدت من زمین گیر شدم نیومد ببینه مرده م یا زنده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

حالتونو کاملآ میفهمم

تو دلم فحشش میدادم جلو روش میگفتم عیب نداره😂😂

چیکار کنم به نظرم اینجور جاها دو رو بودن بهتره.من نمیتونستم حرفِ دلمو به مادرشوهرم بگم و دعوا پیش بیاد،ترجیح دادم توی دلم‌نگهش دارم.الانم پشیمون نیستم چون موهاش باز بلند شده و فقط شرمندگیش میموند برام

خدایا شکرت

من میخوام همین کارو کنم ولی نمیشن که اتفاقا مراسم بابام نیومدن

وای خیلی بیشعورن

این شتر مست در خونه ی اونام می خوابه فقط کافیه صبور باشی عزیزم

غصه نخور

اولش فکر کردم چقدر خشم داری  و ناراحتی 

حالا بیشتر درکت میکنم

با این حال نذار تورو  تنزل بدن تو سطح خودشون 

وطن ای مادر غمدیده ام.......

حق بهت میدم ناراحت باشی ...همین مسئله تو خونواده ما اتفاق افتاد .....عمه  از سر نادانی یا نا آگ ...

داداش یا زن داداشت بهت چی گفتن

تو دلم فحشش میدادم جلو روش میگفتم عیب نداره😂😂 چیکار کنم به نظرم اینجور جاها دو رو بودن بهتره.من ن ...

اره دیگه بعضی مواقع ادب حکم می‌کنه که سکوت کنی تا 

مبادا حرفی نزنی که اوضاع بدتر بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم مگه شما با زن برادرتون قهرین همین عمه مراسم پدر من نیومد. همین عمه یه مدت من زمین گیر شدم نی ...

تویِ مدتِ قهرتون؟یا قبل از دعواهاتون؟

ایناهم انگار خیلی کینه ای ان.میخوای باهاش دعوا کنی به نظرم اس بده بهش یا بزنگ،ولی از من به تو نصیحت زنگ بزنی بگی یا اس بدی بعدش انقد دعدا کشدار میشه عصابت بیشتر خورد میشه.بهتره فراموش کنی و نذاری بچه رو ببرن جایی

خدایا شکرت

عزیزم مگه شما با زن برادرتون قهرین همین عمه مراسم پدر من نیومد. همین عمه یه مدت من زمین گیر شدم نی ...

کار عمه اشتباه بوده ...زن دادش منم قهر بود ....بچه رو داداشم. میآورد خونه امون... حق با شماهست ....وقتی هیچ رابطه حسنه ای با مادر بچه نداره .حق دخالت نداره ...همین اشتباه رو ما انجام دادیم ...به قولی آتیش زیر خاکستر بود ..عواقب بدی داشت .....شما به خاطر دخترت  گذشت کنید ...

چی بگم والا  نمیدونم به چه مناسبت هایی رفت و آمد می کنید و چجوریاس که بتونم ایده بدم اما مثلا ...

خدا امثال تو رو.....

همیشه می گفتم آدم چطور میتونه این همه دل چرک و پراز کینه و بدی باشه

این بنده خدا خودش ناراحته به جای اینکه آرامش کنی این کارا رو یادش میدی میدونی هر گناهی که بکنه توهم توش شریکی.تو مطمئنی اونا بدن که تز میدی تو میدونی بین اینا چه چیزا گذشته .چرا شیرش میکنین چرادتندش میکنین.واقعا بعضی از انسانها بویی از انسانیت نبردن

کسی نگفت مهم نیست فقط نیاز به شکایت کردن و پیگیری برای شکایت نیست. شوهرِ اسی الان فک‌کردی چه فکری ر ...

یه سری گفتن حالا مگه چیه حتما بهش میومد که کوتاه کرده 

حرفتون درست استاتر اگه در اون لحظه که بچشو دید به خواهر شوهرش تذکر میداد یا چندتا داد و فش میداد که اونا بشنون این سرکوب احساسات باعت نمیشد به شکایت فکر کنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی