2777
2789

کسی اطرافتون بوده که مهاجرت کنه دقیقا ب چه چیزایی برای مهاجرت خوب نیازه ؟؟ شرایطشو یکم توضیح بدین 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رزومه قوی مقاله سابقه کار معدل بالا ایلتس پووووول

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

دل بزرگ روحیه مبارز 

پول زبان مدرک معتبر از دانشگاههای توپ عالیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زبان و پول اوکیه واقعا ب جز این ب هیچی نیاز نیست ؟؟؟؟ مثلا مدرک دانشگاهی با نمراته بالا ؟

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
بستگی داره کجا بخواید برید ، چه کیسی بدید. یعنی تحصیلی ، کاری، سرمایه گزاری و ..

حقیقتا فعلا آلمان تو ذهنمه نگرانم مثلا مدرک دانشگاهی نمرات و معدل تا چه حد مهمه براشون

همکارما دیشب رفت ونکوور ....

پول زیاد

جسارت بالا

مقاله و کارعلمی عالی 

ایشون دکتری داشت ولی با مدرک ارشد رفت

ایشون مجرد بود امروز که اداره نیست کلی یادش کردیم...

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش