2777
2789
عنوان

شوهرم بیخیاله

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 26 پست
به باباش بگو ادمش کنه

باباش با کار اولیش موافق بود ک درآمدمون خیلی پایین بود الان بگه اون میگه بهت گفتم از اونجا نیا بیرون و برو همونجا

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
یه بچه ام داریم باز میگه یکی دیگه بیاریم با این وضعیتش

نیار اصلا زندگی خیلی سخته منم دوتا دارم دومی ناخواسته شد برگردم به عقب یکی هم نمیارم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باارامش باهاش صبحت کن چون مردها لج بازن با داد بیداد درست نمیشن شوهر منم خیلی بیخیاله ولی اجازه و قس ...

والا ماهم قسط و وام داریم.فقط همونارو میده من بدم میاد مرد تا لنگ ظهر میخوابه

نمیدونم واقعا چطور یه عده بیکارن ولی زندگی میکنند من شوهرم یه بار یک ماه بیکار بود یعنی نابود شدیم&n ...

چ راه حلی برام داری؟بخدا من نمیتونم یه روز پول نداشته باشم 

تا شوهرت از خودش اراده نداشته باشه هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده باید بخاد خودش

بابام هر روز بهم غر میزنه ک بهش بگو تهش قهر میکنی میای خونه من.ولی من بخدا بهش میگم غر میزنم فایده نداره.برم خونه بابام چیکار کنم؟از این مسخره بازیا بدم میاد

چ راه حلی برام داری؟بخدا من نمیتونم یه روز پول نداشته باشم 

باید زیر فشار بدهکاری قسط این چیزا بره خودت هم باید باهاش برخورد کنی بگو پس من خواسته هام کی براورده کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بابام هر روز بهم غر میزنه ک بهش بگو تهش قهر میکنی میای خونه من.ولی من بخدا بهش میگم غر میزنم فایده ن ...

اره خوب آدم به هزار امید ازدواج می‌کنه و تشکیل خانواده میده ولی اینجوری هم بخای برگردی خونه یه پدرت نمیشه آدم خجالت میکشه

با بدبختی.همیشه میگه ندارم.۵تومن در میاره قسط و وام و بیمه.تمومه.

یه بار که اون ۵ تومن خرج خرید خونه کنی اون قسط وبیمه اینا عقب بیافته میفهمه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜