2777
2789

سلام...من خیلی شنیدم که دعای نی نی سایتیا جوابه و قطعا به خاطر قلبای پاک و مهربونتونه...میشه به منم کمک کنید و برام دعا کنید؟ اسمم کیاناست و کنکوری ام، قطعا نتیجه کنکور به تلاشه و منم دارم سعی خودمو میکنم..اما شرایطم جوریه که مجبورم و باید امسال برم دانشگاه و خیلی استرس دارم و دعای شما آرامش و دلگرمی منه، حس میکنم میتونم بهش تکیه کنم و آروم بشم و مطمئن باشم نتیجه میدن تلاشام...خواهش میکنم برام دعا کنید امسال دندون پزشکی یا پزشکی قبول شم...وقتی دعا کردین لایک کنید یا تو تاپیک بگید منم دعاتون میکنم و از خدا می‌خوام حاجت روا بشید،،، ممنونم که موقع دعا فراموشم نمیکنید❤️❤️❤️❤️ انشاالله خدا حاجت همتون رو بده و دل خستتون رو آروم کنه❤️✨ لطفاً به نیت کیانا برام دعا کنید...دوستون دارم🤍😍

به سوی بیکران و فراتر از آن...🧸💜✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باآرزوی حاجتروایی همگی لطفا برا شفا مامانم دعا کنید

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

برات صلوات فرستادم😊

الهی هیچ جای زندگیت ب مو نرسه

الهی توی قدم‌زدنات با عشقت ،نم بارون بیاد ن طوفان

الهی اون ستاره‌ای ک برای توعع،همیشه پرنور باشه،

الهی نامرد ازت دور شه ،جاش یکی بیاد ک،جاهای خالی زندگیت رو پر کنه

الهی لباس خوشبختی بپوشی،ن رخت بیماری.

الهی اگه اشکت اومد ،از ذوق باشه ن از دوری!

الهی هیچکی بدتُ نخاد،الهی هیچ‌جا کم نیاری

الهی همیشه بذر خوشبختی بکاری،

الهی نمونی تو خماری هیچ‌چیزی ک دوسش داری،!

الهی سرنوشتتو خدا بنویسه...

الهی هرکی با ماست از جنس خودمون باشه»

هرکیم از جنس ما نیست سرش گرم خودش باشه.....(الهی‌آمین)..

میشه برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین رفقا❤️

فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرسی🌹

چ خوب میشه ۴۰نفر صلوات بفرستن و لایک کنن❤️😊

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

برات صلوات فرستادم😊 الهی هیچ جای زندگیت ب مو نرسه الهی توی قدم‌زدنات با عشقت ،نم بارون بیاد ن ...

ممنونم ازتتتت مهربونه خانوووم 😍❤️

بلههه هم براتون صلوات فرستادم و هم دعا کردم، مطمئنم به حاجتتون می‌رسید با این قلب مهربونی که دارین🤍✨

به سوی بیکران و فراتر از آن...🧸💜✨
ممنونم ازتتتت مهربونه خانوووم 😍❤️ بلههه هم براتون صلوات فرستادم و هم دعا کردم، مطمئنم به حاجتتون م ...

انشاالله حاجت‌رواییت گل

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بچه ها تورو خدا از خدا بخواید کمکم کنه برا امضام دعا کنید اسمم حدیث🥺😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..