2777
2789
عنوان

دیر مثبت شدن بی بی چک

235 بازدید | 9 پست

دوستان کسی بوده بی بی چک پنج روز بعد موعد منفی باشه اما بعدش مثبت بشه؟؟ من این دوره دوفاستون هم مصرف کردم الان ۱۲ روزه قطعش کردم و پریود نشدم هنوز  بی بی چک هم امروز صبح زدم منفی بود، کسی شرایط مشابه داشته که باردار باشه؟؟ خواهشاً کمک کنید  چرا نه پریود میشم نه بی بی مثبت میشه

دوفاستون خیلی مزخرفه نخور

باردار نیستی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس چرا دکترا میدن که منظم بشی؟؟؟

دکترا دلشون سوخته مگه؟واسه همه همینو می‌نويسن

دوفاستون به صورت مصنوعی پریود رو مرتب میکنه یعنی در واقع تخمک گذاری اتفاق نمیفته .فقط باعث میشه دیواره رحم ریزش کنه و پریود بشی

سعی کن با ورزش و تغذیه پریود رو مرتب کنی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

با خاطر تنبلی تخمدان منم همینطورم هرماه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
آخه من تنبلی تخمدان ندارم سونوگرافی دارم

شاید بخاطر دوفاستون ک نشدی 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

سلام دوستان 

من چند ماه بود که تاپیک ها رو‌میخوندم ولی خب عضو سایت نبودم .به خودم قول داده بودم اگه مشکلم حل شد عضو شم،و  حتما اینجا به همه کسایی که منتظر نی نی هستن امیدواری بدم.

من چند ماه بود که اقدام بودم و‌باردار نمیشدم که متوجه شدم پولیپ‌دارم .خلاصه حدود دو ماه پیش هیستروسکوپی کردم.

بعد از هیسترو که اقدام کردم ،یک بار یک روز بعد از موعد و یک بار هشت روز بعد موعد بی بی گذاشتم و‌منفی شد .خیلی نا امید شده بودم .تاپیک های اینجا رو‌میخوندم یه کم دلگرمی برام شده بود.

تا اینکه باز دیدم پری نمیشم و زیر دلم خیلی تیر میکشه و...دوباره امروز بی بی گذاشتم.و بعد پونزده روز و‌در کمال ناباوری بی بی م مثبت شد.

خلاصه اگه  بی بی تون حتی بعد پری هم منفی شد نا امید نشید،ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه.

انشالله  هم چین احساسی قسمت همه چشم‌انتظارا