2777
2789
عنوان

جن میاد توی خوابم

328 بازدید | 16 پست

چند وقت یکبار خوابای عجیبی میبینم. توی اون خوابا یه موجود یا موجودات ماورایی اذیتم میکنن‌. مثلا الان خواب دیدم با شوهرم توی خونه ایم، یهو یه زن پیر پشت پنجره آشپزخونه با یه صدای عجیبی منو صدا کرد، انگار مدتی بود اونجا وایساده و نگاهمون میکنه، توی خواب من و شوهرم هر دو متوجه شدیم که این انسان نیست، زنه نمیدونم از فاصله دور چیکار کرد ولی مثل این بود ک از داخل ب دلم مشت بزنه، دردم گرفت همونطور توی خواب داشتم سعی میکردم بسم الله بگم از خواب پریدم. نظرتون چیه؟ کسی جادو جنبلم نکرده باشه؟ از چند سال پیش این خوابا شروع شد، حدودا از وقتی ازدواج کردم.

حرز ابودجانه بخر بذار موقع خواب بالا سرت

من خواب پریشان زیاد میدیدم البته نه مثل تو. حرز امام جواد گرفتم خییلیی تاثیر داشت

برو سایت حرز رضوی از اونجا بخر. گرونه ولی ب نظر من معتبر تره

سرکه سفید داخل غذا بریز ۳قطره و اب نمک ۴گوشه خونه، میگن جن تو خواب دشمنه ،اگ تو جایی باشه ک میشناسی مثلا خونتون ی شخص نزدیک دشمنه اگ‌ جای غریبه یه شخص غریبه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم 

تو خواب نه 

موقع خوابو بیداری یه زمزمه هایی میشنوم 

مثلا دیشب شنیدم شوهرم بهم میگف بخواب پاشو فردا باز مسخره بازیاتو شروع کن !

چن ساعت بعد ک از خواب بیدار شدم گفتم تو بودی این حرفو زدی؟!

تعجب کرد گف نه 

یا داشتم دخترمو میخوندم یکی صدام میزد 

خیلی شب بدی بود

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
هرشب چهارقل بخون.. فوت کن دور خودت شوهرت خونت.. با وضو بخواب..طهارت داشته بااش.. ترک عبادت یادت نره. ...

میکنم این کارا رو.

یه شب با چند نفر از فامیلا شب خونه یکیشون بودیم بعد ما دخترا رفتیم ی اتاق دیگه خوابیدیم. اون شب همه خواب بد دیدن آخرم نصفه شب یکی با جیغ از خواب پرید پشت سرش بقیه هم از خوابای ترسناکشون پریدن‌ حالا خواب من چی بود؟ خواب دیدم ما یعنی همون جمع توی همون اتاق خوابیدیم و یه گروه موجودات سیاه پوش وایساده بودن بالا سرمون و م ن میفهمیدم اینا آدم نیستن و ترسم از این بود بفهمن من بیدارم و میبینمشون، تا اینکه با جیغ فامیلمون همه از خواب پریدیم.

شاید جن عاشق یا طلسم داری

من نمیدونم این چیزا رو و مث سگ از این ماجراها میترسم یعنی حتی برای کنجکاوی و دونستن هم نمیخوام بدونم، فقط میخوام بفهمم خبریه دورم؟ اگه چاقعا خبریه باید چه غلطی بخورم؟ الان بیدار شدم دلم اولش درد میکرد. بعد دردش یهو محو شد

من نمیدونم این چیزا رو و مث سگ از این ماجراها میترسم یعنی حتی برای کنجکاوی و دونستن هم نمیخوام بدونم ...

اگه زیاد برات اتفاق میوفته بله خبریه‌

اول باید ببینی دقیقا مشکلت چیه توی یوتیوب سرچ کنی یواش یواش متوجه میشی 

نماز واجبتو بخون 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
اگه زیاد برات اتفاق میوفته بله خبریه‌ اول باید ببینی دقیقا مشکلت چیه توی یوتیوب سرچ کنی یواش یواش م ...

نماز میخونم، رفتم سرچ کردم. پرت و پلا زیاد بود توش. من جادو جنبل نمیخوام بکنم که دفع طلسم کنم. راه دیگه ای نداره؟ از این چیزا بدم میاد. اتفاقا دقت کردم دیدم خلق و خو و مشکلات روانمم بد تر شده از وقتی این چیزا شروع شدن