2777
2789
عنوان

نمیتونم پیش روانشناس برم

89 بازدید | 9 پست

راستش من ۲۰ سالمه ، از وقتی یادم میاد از برقراری تماس بدنی بدم میومد، حتی رفیقام از همون بچگی تا همین الانشم نمیتونن به جز بغل عادی تماس بدنی برقرار کنند ( مثلا دست و یه جای دیگه بزنن برای شوخی 🦦) من وقتی وارد رابطه با یه آقا پسر شدم نمی‌دونستم ولی بعد متوجه شدم نمیتونم هیچ جوره یه بوس ساده بدم به آقا ( واقعا سعی دارم سانسور کنم ) بعد یه سال رابطه ، تا جایی ک این آقا منو ترک کرد ، اولش میگفتم حق با منه ولی با هرکس حرف زدم بهم گفت من تو رابطه کم کاری کردم ، کاری به این ندارم ، دلیل این ترس و معذب شدن و نمی‌فهمم ، ولی اگه یادم بیاد ، وقتی بچه بودم ، توی گوشی آبجیم به صورت اتفاقی فیلم مستهجن دیدم ، به نظرتون می‌تونه از این باشه ؟ من چمه خدایی ، میترسم بعد ها حتی نتونم نزدیک شوهرم بشم 

😐😐😐

شاید مسخره به نظر بیاد برای شما ولی من رابطه ی یه سالم که قرار بود به ازدواج ختم بشه و خانواده ها در جریان بودن و از دست دادم ، برای من موضوع مهمیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید مسخره به نظر بیاد برای شما ولی من رابطه ی یه سالم که قرار بود به ازدواج ختم بشه و خانواده ها در ...

🥲🥲هیچی نتونستم بگم مسخره نبود ناراحت شدم 

ولی بگم ب خودت تلقین نکن باور کن خوب میشی 

🥲🥲هیچی نتونستم بگم مسخره نبود ناراحت شدم  ولی بگم ب خودت تلقین نکن باور کن خوب میشی

منم واقعا از قدرتی که تلقین داره خبر دارم ولی واقعا من حساسم، حتی مادرمم زیاد نزدیکم نمیتونه بشه در این حد ، پدر که عزیز ترین و محرم ترینمه هر چقدر میگه بیا بغلم بشین نمیرم ، خودمم اذیت میشم ولی واقعا نمی‌دونم چرا 

میگم احتمال اینکه مشکل روحی روانی داشته باشم نیست به نظرتون ؟

نه . زمینه ش ترسیِ که تو بچگی بهت وارد شده باید از ریشه روت کار کنن تا برطرف بشه کم کم مواجهه سازیی بشی با این صحنه تا درمان بشی