2777
2789
عنوان

ی سوال دارم راجب تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 26 پست
اگر تهرانی یا میتونی بیای تهران برو پیش دکتر من نسبت به جاهای دیگه کمی گرونتره  اما بسیار بسی ...

تتهران نیستم ولی مشکلی یست میام تهران 

اسم دکترت چیه؟ 

شمارشو اگه داری بده زنگ بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا راضی نبودی؟ 

۸ تومن هزینه کردم حدود ۱۸ ماه ماندگاری داشت اون زمان میشد با نهایتا ۲ تومن ژل زد اصولا یک سالم ماندگاری داره خیلی هم تزریقش کم دردتر و بی دردسرتر از چربیه 

تتهران نیستم ولی مشکلی یست میام تهران  اسم دکترت چیه؟  شمارشو اگه داری بده زنگ بزنم  ...

دکتر مهدوی

22654580

به خدا اگر قصد ونیتم تبلیغ باشه

فقط چون میدونم این چیزا خیلی ریسک داره و خدای نکرده اگر پیش دکتر پولکی وناوارد بری یه عمر پشیمون میشی دارم بهت توصیه میکنم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

30 یا 35  اما گفته برای نتیجه ی بهتر و طولانی تر شقیقه و یا پیشونی هم میکشه

پس این کلینیک ها که ۸ تومن و ده تومن میگیرن چیه داستانشون منم میخوام بلفارو پلاستی انجام بدم ۳۵ ندارم اینارو هم نمیدونم برم پیششون یا نه 

پس این کلینیک ها که ۸ تومن و ده تومن میگیرن چیه داستانشون منم میخوام بلفارو پلاستی انجام بدم ۳۵ ندار ...

واااااااای  خیلی ریسک داره

حاضرم تا عمر دارم همین جور بمونم اما زیر دست اونا نرم

حدودی گفتم البته

جراحم دکتر میر هست 

اگر میخوای خودت بپرس

برو پیجشو ببین

فرقش با دکترای دیگه اینه که از کیس های جراحیش عکس نمیذاره فیلم میگیره که همه بدونن فوفتوشاپ نیست

وطن ای مادر غمدیده ام.......