2777
2789

الان که فکر میکنم بچم هرچی گریه میکرد از گرسنگی بود...من نمیدونستم ..فکر میکردم همه بچه ها گریه میکنن ....از یه سینه شیر میدادم اونم زیاد غلیظ نبود...خودم شیر خشک نمیدادم گفتم براش بده..خدا منو نبخشه خیلی بهش عذاب دادم ..یاد تموم لحظاتش میفتم قلبم آتیش میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گرسنگی رفلاکس گرفت..خاک تو سرم .هرگز خودمو نمیبخشم

رفلاکس به گرسنگی ربطی نداره . ممکنه که به شیر حساسیت داشته یا اینکه مشکلی داشته که معمولا کم کم حل میشه خودش ولی باید شیر خشک حتما می‌دادی بهش

الآنم همینی که گفتم انجام بده تا سوء تغذیه نشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
رفلاکس به گرسنگی ربطی نداره . ممکنه که به شیر حساسیت داشته یا اینکه مشکلی داشته که معمولا کم کم حل م ...

الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟

الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟

بهش بده ضرر نداره الکی میگن ولی شیرکاکائو هم خیلی خوبه..

فقط یهو سردی نگیره شب ادراری میاره

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بذا بخوره چیکارش داریدشیر بطری بخر براش

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

می‌دونم. اونی که من گفتم تا ۱۲ سالگی هم براش خوبه 

میتونی از دکتر یا از دکتر داروساز سوال کنی 

ضمن اینکه شیر خوبه چه پاکتی چه هر چی 

وقتی دوست داره بهش بده ولی باز جوری نباشه که اسهال بشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن