akada مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 513 عنوان کیا تو نوزادی به بچه شون کم شیر دادن 287 بازدید | 30 پست الان که فکر میکنم بچم هرچی گریه میکرد از گرسنگی بود...من نمیدونستم ..فکر میکردم همه بچه ها گریه میکنن ....از یه سینه شیر میدادم اونم زیاد غلیظ نبود...خودم شیر خشک نمیدادم گفتم براش بده..خدا منو نبخشه خیلی بهش عذاب دادم ..یاد تموم لحظاتش میفتم قلبم آتیش میگیره 1402/10/02 | 06:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
akada مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 513 از گرسنگی رفلاکس گرفت..خاک تو سرم .هرگز خودمو نمیبخشم
طب_سنتی_راز_سلامتی عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3266 الان براش سرلاک یا همون پودر های مخصوص رو بگیر تا بخوره و جون بگیره لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
raرا عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7229 چرا از یه سینه شیر میدادی؟ کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
raرا عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7229 الان چند سالشه؟ کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
طب_سنتی_راز_سلامتی عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3266 از گرسنگی رفلاکس گرفت..خاک تو سرم .هرگز خودمو نمیبخشم رفلاکس به گرسنگی ربطی نداره . ممکنه که به شیر حساسیت داشته یا اینکه مشکلی داشته که معمولا کم کم حل میشه خودش ولی باید شیر خشک حتما میدادی بهشالآنم همینی که گفتم انجام بده تا سوء تغذیه نشه لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
akada مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 513 رفلاکس به گرسنگی ربطی نداره . ممکنه که به شیر حساسیت داشته یا اینکه مشکلی داشته که معمولا کم کم حل م ... الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟
akada مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 513 چرا از یه سینه شیر میدادی؟ از اول بلد نبودم بگیرم زیر سینه چپم..کم کم خشک شد
raرا عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7229 الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟ بهش بده ضرر نداره الکی میگن ولی شیرکاکائو هم خیلی خوبه..فقط یهو سردی نگیره شب ادراری میاره کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20096 خب اگه شکمش گشنه باشه گریش بند نمیاد که کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
taranomm910 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 1852 الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟ چرا ضرر داره گلم؟توروخدااینجوری نکن.بده بخوره
mahsa_0_0 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2004 الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟ بذا بخوره چیکارش داریدشیر بطری بخر براش دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
akada مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 513 بهش بده ضرر نداره الکی میگن ولی شیرکاکائو هم خیلی خوبه.. فقط یهو سردی نگیره شب ادراری میاره عاشق شیرکاکائوه باز خودم بهش نمیدم میگم شاید بد باشه
طب_سنتی_راز_سلامتی عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3266 الان بزرگه..۴ سالشه...الان زیاد شیر پاکتی دوس داره ولی میگم ضرر داره زیاد بهش نمیدم..اشتباه نمیکنم؟ میدونم. اونی که من گفتم تا ۱۲ سالگی هم براش خوبه میتونی از دکتر یا از دکتر داروساز سوال کنی ضمن اینکه شیر خوبه چه پاکتی چه هر چی وقتی دوست داره بهش بده ولی باز جوری نباشه که اسهال بشه لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن