2777
2789
عنوان

راهکار واسه شیر خوردن نوزاد

3337 بازدید | 12 پست

بچم دوماهشه روزی ۳بار ب پیشنهاد پزشک بهش شیرخشک میدادم  چون وزن نمیگرفت با شیر خودم حالا دیگه سینم نمیگیره ولی شیرم کم نیست دلم نمیخاد کلا شیرخشکی بشه امروز ناچار بهش شیشه ندادم ولی میترسم دوباره استپ وزنی بزنه؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونی شیرتو بدوشی با شیشه بدی؟

اخه با دوشیدن هی کمتر کم میشه فایده نداره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

چی بگم والا

از من میشنوی زیاد درگیر وزن بچت نشو

مهم اینه بر اساس نمودار خودش خوب باشه رشدش

من همیشه همه بهم میگفتن بچه هات چقدر ریزن، چقدر وزنشون کمه

ولی خب هم خودم هم باباشون بطور ژنتیکی ریزاندامیم، خب بچه هم به ما رفته دیگه

ولی حالا میخوای شیر خشک بدی هم یه جور دیگه بده، با قطره چکون مثلا

اگه شیرت خوبه حیفه به نظرم

عزیزم شیر خشک چون مزه شیرینی داره تقریبا بچه دوست داره و از سینه مادر شیر نمیخوره و کم کم ول می‌کنه ...

با شیرخودم وزن نمیگیره ولی گریه هم نمیکنه چون میگن بچه سیر نشه گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم مادرم میگه بچه درشت دیر وزن میگیره بچه ریز زودتر چه قد دزسته نمیدونم 

چی بگم والا از من میشنوی زیاد درگیر وزن بچت نشو مهم اینه بر اساس نمودار خودش خوب باشه رشدش من همی ...

ببین بچه اول قشنگ تو دوماهگی دوبرابر وزن اضافه کرده بود ولی این تا ۴۰روزگی گلا نیم کیلو دکتر گفت کمه شیرخشک بده حالا نمیفهمم چرا باید دوتا بچم که ی شیر میخوردن انقد باید فرق داشته باشن 

با شیرخودم وزن نمیگیره ولی گریه هم نمیکنه چون میگن بچه سیر نشه گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم مادرم می ...

خودت غذاهای مقوی بخور عزیزم شیرت هم مقوی میشه، پروتئین زیاد مصرف کن، گوشت، مرغ، ماهی ، تخم مرغ، اینا شیرتو زیاد میکنه و مقوی میکنه، میوه هم اونا که نفخ نداره بخور

اشکالی نداره وزن نگیره تا ۱۴ ماهگی هم شیر خودتو دادی کافیه، بقیشو شیرخشک یا پاستوریزه بده، غذا هم هست

تا اونموقع شیر خودتو بده، فقط شیر خوردنش نیست از اغوشت ارامش میگیره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
ببین بچه اول قشنگ تو دوماهگی دوبرابر وزن اضافه کرده بود ولی این تا ۴۰روزگی گلا نیم کیلو دکتر گفت کمه ...

اخه همه بچه ها که مثل هم نیستن

البته شما مادرش هستی قطعا بهتر میدونی و دلسوزشی ولی بازم حواست به نمودار رشدش باشه

هر بچه ای رو باید نسبت به نمودار خودش و قبل خودش مقایسه کرد، نه با بچه های دیگه

آن شاالله که تنش سلامت باشه

پسر من بشدت از سینه فراری بود، از طرفی شیرم هم کم بود مجبور بودم شیر خشک بدم، واسه اینکه بدعادت نشه با فیدینگ تیوب بهش شیر میدادم، از قطره چکون و بقیه راه ها خیلی راحتتره