2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دارم خودمو اذیت میکنم

خسته شدم خسته شدم خسته شدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

نمیدونم چرا ولی اصلا شلوغی رو دوس ندارم خیلی درونگرام

۱۹ دی دخترم بدنیا میاد میدونم ک خونم پر از ادم میشه،از خیلیاشونم دل خو ش ندارم و حتی تو بارداریم یبار نگفتن مردی ،زنده ای

ولی برا بریزوبپاش و مهمونی همشون صف میکشن خونه من

کاش میشد تو ی شهر دور. ب دور از ادما دخترمو ازبیمارستان میاوردم بعش میرسیدم و یکم استراحت میکردم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

خستم از احاظ روحی و روانی تو فشار زیادیم،از شخصی ک خیلی نزدیکمه  ازار و اذیت دیدم ولی در کنارش احساس گناه دارم ک نمیتونم باهاش خوب باشم و بهش عشق بورزم،حس بدی دارم ک حتی حسم اینه،ولی دست خودم نیست ،نمیدونم چرا تو موقعیتی قرار بگیرم ک روزایی در کنارم باشن ک دارم تلاش میکنم با قرص و دارو و هزاران چیز دیگه اون مشکلاتی ک برام بوجود اورده رو فراموش کنم

دختر همسرم یعنی روزی چند بار از دستش به خودکشی فکر میکنم از بس از نظر بهداشتی کثیفه و فقط فکر خوردنه حتی از کیف بچه های مدرسه خوراکی میدزده تو خونه کل یخچالو میخوره تازگی ها هم به خیال خودش یواشکی شبا ... کارای زشت میکنه ۱۲ سالشه