2777
2789
عنوان

میخوام یکم عوض شم

618 بازدید | 50 پست

من از وقتی ازدواج کردم و بچه دار شدم کمتر ب خودم میرسم خیلی سادم تو خونه شوهرم میگ دوس ندارم تو خونه ارایش کنی بعد اینک شوهرم سرزبون داره هرجا میریم همهازش خوششون میاد امروزمیکی از اشناهامون بهم گفت مراقب شوهرت باش گرگ زیاده البته شوهرم منو زندگیمونو بچه هامو خیلی دوس داره ولی خیلی ترس تو وجودم افتاده بنظرتون چیکار کنم؟چجوری ب خودم بیشتر برسم یا توی رابطه چیکار کنم ک فقط منو بخواد سراغ کسی نره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار عزت نفس داشته باش و ورزش، و اخلاق، بقیش ب ذاتش مونده

همه یگن اخلاقم خوبه خود شوهرم همه جا تعریف میکنه میگه زنم خیلی خوبه سعی میکنم خیلی مرتب باشم هم خودم هم خونه هم بچه هام ولی شغل شوهرم زبونش تیپ و قیافش یجوریه یبار ک با یکی حرف بزنه طرف خوشش میاد 

همه یگن اخلاقم خوبه خود شوهرم همه جا تعریف میکنه میگه زنم خیلی خوبه سعی میکنم خیلی مرتب باشم هم خودم ...

مگه قبلا این نبوده شغلش؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
تو خونه همیشه ظاهرت آراسته باشه و شاد باش و غر نزن ی مرد سالم مثل همسر شما همینا براش کافی

اصلا اهل غرزدن نیستم بخدا اروم و صبورم اذیتش نمیکنم ولی فک میکنم توی رابطه عادی شدیم واسه هم 

ن زمانی ک ازدواج کردیم شغلش ازاد بود 

چند ساله ازدواج کردید؟ چند ساله تو این کاره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اصلا اهل غرزدن نیستم بخدا اروم و صبورم اذیتش نمیکنم ولی فک میکنم توی رابطه عادی شدیم واسه هم 

خب  لباسای زیرتو متنوع بخر لباسای مدل جدید بگیر یا مثلا آرایش متفاوت 

همه همینکارارو میکنن دیگه، با همینا تنوع تو رابطه میاد واسه آدمی که سالم باشه