2777
2789

خیلی تبلیغات میشه اینو بزن بعد اونو  بعدش فلان کن که آخرش کلی ماده شیمیایی با کلی عوارض داری خورد پوستت میدی 

اول از همه سبک زندگی باید درست بشه 

دوم از چیزهای طبیعی استفاده بشه بیشتر 

سوم ضدافتاب مهمترین رکنه 

الان یک عکس میزارم ببینید....

من ۵ ساله روتین پوستی دارم 

پوستی که مدام‌جوش میزد کدر و بی روح بود الان کاملا صاف و شفافه 

باید از محصولات معتبر و سازگار با پوست استفاده کرد

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ ساله روتین پوستی دارم  پوستی که مدام‌جوش میزد کدر و بی روح بود الان کاملا صاف و شفافه&nbs ...

خودتون هم كارشناس فروش هستيد؟

معمولا اينايي كه ميفروشن خيلي تبليغ روتين ميكنن

اگه نه واقعا نياز نيست ادم بيست تا كرم بماله همون ضد افتاب رو مرتب بزنه كافيه

من ۵ ساله روتین پوستی دارم  پوستی که مدام‌جوش میزد کدر و بی روح بود الان کاملا صاف و شفافه&nbs ...

پوست شما خشکه یا چرب .شما خودتون انجام میدید یا فیشیال میرید .و از کدوم محصولات استفاده میکنید .چون صورت حساس و خشکی دارم منم بدبینم به روتین روزانه.از تجربه تون بیشتر بگید 

دقیقا  تازه قدیما که این چیزا مطرح نبود همه پوست بهتری داشتن به نسبت الان

بله  تغذیه خوب هوا خوب اعصاب خوب و... ضد آفتابم نمیزدن شامپوی فلان هم مصرف نمیکردن 

خودتون هم كارشناس فروش هستيد؟ معمولا اينايي كه ميفروشن خيلي تبليغ روتين ميكنن اگه نه واقعا نياز ني ...

نه من تابحال همچین شغلی نداشتم 

صرفا تجربه خودمه 

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)