2777
2789

سلام مامانای دلسوز و مهربون،دخترم سه ساله شه سیزده کیلو بیشتر نیس،اصلا نه ناهار درست میخوره نه شام  خیلی غصه شو میخورم،نه گوشت دوست داره نه مرغ نه ماهی نه میگو،،،نه چرخ کرده نه ریش ریش،،دارم از غصه میمیرم،،قد کوتاه و ریز میز مونده،،،امروز خاله شوهرم دیدش گفت چقدر ریز میزه تر شده

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بزرگ بشه یادت میره 

مامانم و همه فامیل میگن من انقدر بد غذا بودم دوتا قاشق غذا کلی وقت باید میدادن بهم شاید میخوردم  البته الانم گوشت قرمز دوست ندارم فقط چرخ کرده میخورم 

ولی زمان گذشت من بزرگ شدم الان هر چی میخورم سیر نمیشم باورت میشه من بد غذا الان اولین نفر میشینم برای ناهار و شام آخرین نفر بلند میشم 

بزرگ بشه یادت میره  مامانم و همه فامیل میگن من انقدر بد غذا بودم دوتا قاشق غذا کلی وقت باید می ...

ولی تا این بزرگ بشه من از ناراحتی مرد م

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.