2777
2789

پدرم فوت شدن و امروز مراسم‌هفتم‌بوو البته واقعی نبود برای راحتی مهمانان و زود جمع کردن سه روز جلوتر گرفتیم 

مامانم صبح میگه لباس‌های پدرت هرچی میخوای بردار چون باقیش داریم میدیم بیرون 

گفتم بدید بیرون 

گفت آخه قبلا چندتا برداشتی 

گفتم اونوقت بابام زنده بود الان بدید بیرون خیرش به روانش برسه 

شما باشید چی میگی؟ میخوا زودتر وسایل رو خارج کنند از خونه تا خونه سامون بگیره و خاطرات اذیت کننده نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماک تا مدتها نمیتونسیم لباسای مامانمو جمع کنیم .ولی میگن چشمش دنبالش میشه باید بدین نیازمند

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

عزیزم اولا تسلیت میگم انشالله روح پدرتون قرین رحمت باشه 

ولی من شنیدم بهتره زودتر به مستحق بدین وسایلاشو  تا آرامش بیشتری داشته باشه بازم مطمئن نیستم بهتره با دفتر یه مرجع تماس بگیرید تا بهتر راهنماییتون کنن

اینجوری قضاوت نکن 

قطعا مادرتونم ناراحته 

اگه ناراحتیش بیشتر از شما نباشه،کمتر هم نیست 

ذات ادما فرق داره 

یکی تمام وسایل رو نگه میداره و بادیدنش اروم میشه

یکی هم بادیدنش هردفعه درد میکشه 

خدا پدرتونو رحمت کنه ،