2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه خوابمو تعبیر کنههه؟

33 بازدید | 2 پست

؟دقیق

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
بگو

خواب دیدم که ی پسر کوچولویی که دوستم بود مثلا بهم میگه فلان پسر (در واقعیت نمی‌شناسمش) اما نو خواب انگار می شناختمش دوستت داره ..بعد من وقتی میفهمم دوستم داره خیلی خوشحال شدم خیلی ..بعد رفتم سراغ گوشیم دیدم اون پسره برام نوشته دوستت دارم برای رسیدن بهت پیش حضرت زهرا نذر کردم و..

پسره برام غریبس نمی‌شناسمش ولی موقع بیدار شدن خیلی حس خوبی داشتم .. تعبیرش چیه 

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان