ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 3823 عنوان این وعده هر گز دروغ نیست....حاجت خیلی خیلی محال 1692 بازدید | 41 پست امام علی فرمودند هر که نهایت تلاش خود را کند به تمام خواسته های دنیایی میرسد تاپیک حاجت مخالفم بخونید تا باور کنید❤️ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا.... 1402/10/01 | 22:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20764 اشکم ریخت من تمام توانم گذاشتم و بی توان شدم چرا نشد؟ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
hugythjffvh عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 627 درسته ولی وقتی یه کارهای دست آدم نیست وهمه چیز دست خداست اون موقع چی ؟
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 3823 اشکم ریخت من تمام توانم گذاشتم و بی توان شدم چرا نشد؟ عزیزم بازم تلاش کن خدا عاشق بچه پوروهاس التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 3823 درسته ولی وقتی یه کارهای دست آدم نیست وهمه چیز دست خداست اون موقع چی ؟ خب خدا اون کار بعد تلاش برات انجام میده مثل زندگی من التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
خبرینیست عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5182 عزیزم بازم تلاش کن خدا عاشق بچه پوروهاس اینو موافقم ولی دیگه طاقتم طاق شده بریدم نمیشه
اوجکلات عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1740 نمدونم بخدا به نظر من که نمیشه اما رو حرف ائمه نمیشه نه آورد اگه اینجوری فرمودن حتما میشه
sadena263 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 6502 خب خدا اون کار بعد تلاش برات انجام میده مثل زندگی من نمیتونم توکل واقعی کنمو دوست دارم وقتی معامله میکنم یه نشونه ببینم از خدااما نمیبینم گاهی
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 3823 اینو موافقم ولی دیگه طاقتم طاق شده بریدم نمیشه این شیطان که توذهنت نا امیدم میکنه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 3823 نمدونم بخدا به نظر من که نمیشه اما رو حرف ائمه نمیشه نه آورد اگه اینجوری فرمودن حتما میشه برای من که یه معجزه آیی شد که فهمیدم همه حرفاشون راسته التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 3823 دیگه از امام حسین بالاتر اونقدر التماس کردم کف کردم ولی کو بازم بخواه در نا امیدی بسی امید است التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
اوجکلات عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1740 برای من که یه معجزه آیی شد که فهمیدم همه حرفاشون راسته بی شک
خبرینیست عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5182 این شیطان که توذهنت نا امیدم میکنه چقدر طول کشید تا جواب گرفتی
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 20764 عزیزم بازم تلاش کن خدا عاشق بچه پوروهاس تلاش برا آرزوی محال فایده نداره !تغییر آرزو هم در توانم نیس زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
پنجره_شاهد_است عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4905 عزیزم تاپیکتو خوندم برام یه سوال پیش اومدچرا با وجود اینکه همسرت متاهل شده بود تو بازم برای رسیدن بهش تلاشتو کردی اون که دیگه متاهل بود و حتی فکر کردن بهش اشتباه بود