2777
2789

امام علی فرمودند هر که نهایت تلاش خود را کند به تمام خواسته های دنیایی می‌رسد 

تاپیک حاجت مخالفم بخونید تا باور کنید❤️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اشکم ریخت 

من تمام توانم گذاشتم و بی توان شدم چرا نشد؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکم ریخت   من تمام توانم گذاشتم و بی توان شدم چرا نشد؟

عزیزم بازم تلاش کن 

خدا عاشق بچه پوروهاس

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

درسته ولی وقتی یه کارهای دست آدم نیست وهمه چیز دست خداست اون موقع چی ؟

خب خدا اون کار بعد تلاش برات انجام میده مثل زندگی من

اینو موافقم ولی دیگه طاقتم طاق شده بریدم نمیشه

این شیطان که توذهنت نا امیدم میکنه

نمدونم بخدا به نظر من که نمیشه اما رو حرف ائمه نمیشه نه آورد اگه اینجوری فرمودن حتما میشه 

برای من که یه معجزه آیی شد که فهمیدم همه حرفاشون راسته

دیگه از امام حسین بالاتر اونقدر التماس کردم کف کردم ولی کو

بازم بخواه در نا امیدی بسی امید است

عزیزم بازم تلاش کن  خدا عاشق بچه پوروهاس

تلاش برا آرزوی محال فایده نداره !

تغییر آرزو هم در توانم نیس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر