2777
2789
دو جدارس ولی بازم انگار سوز میاد

خوب به خاطر سرمای شهرتونه توقع گرما نداشته باش

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا گرم نمیشه ما خونه مون 4تا بخاری روشن بود البته تو منطقه سردسیر بود بازم یخ میزدیم لباس گرم و جو ...

اینجام شوفاژ داره بدونم بخاری روشنه ولی فایده نداره اندازه شوفاژا چقده

ما فقط پکیج داریم ولی خیلی سرده چون طبقه اول هستیم زیرمون پارکینگه , ب خاطر همین هیچ وقت گرم نمیشه ...

یه چیزایی هست اسمش رو نمیدونم شبیه فیبره سفیده ولی فیبر نیست میندازن زیر فرشا سرما از زیر نمیاد بالا خونه پدرمم طبقه اوله هر چی شوفاژ و بخاری گازی و بخاری برقی روشن بود گرم نمیشد از همینایی که گفتم گرفتن زیر فرش انداختن الان اصلا سرما به پاهامون نمیرسه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اینجام شوفاژ داره بدونم بخاری روشنه ولی فایده نداره اندازه شوفاژا چقده

3تا 120 سانتی تو پذیرایی 3تام 80سانتی تو اتاقا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

منکع خیلی سردمه دخترمم با چند تا پتو پوشوندم

ما که خونمون کوچیمت طبقه همکفیم شوفاژ کشی نیست یه بخاری توی اتاق با شعله کن روشنه یکی توی سالن من که اومقدر گرمم شده که لباسامو در اوردم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خونه‌مون کوچیکه ولی باز سرده! با شوفاژ جا واسه بخاری هم نداره متاسفانه. تازه طبقات بالا هم هستیم.

بخاری ژاپنی بگیرین، نیاز به دودکش نداره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️