2777
2789
عنوان

I look happy, happy all the time but you can't see me when im cry

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی ما ی دوره افسردگیو گذروندیم اما نباید داخلش گرفتار بشیم افسردگی مثل ی باتلاقه که داخل خودت میک ...

میدونم و این افسردگی هرچی بیشتر نلاش میکنم ازش خارج بشم بیشتر غرق میشم

اره دیدم انیمیشنشو 

ولی خب انگار ک نسبت ب همه چی بی حس شده باشی من ب اینجا رسیدم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
دقیق یادم نیک دپاکین نوروتریپتین دولوکستین اسنترا فلوکسیتین و.... ولی الان نزدیکه ۶ ماهه یک دکتر خوب ...

نور تریپتیلین و اسنترا الان دارم میخورم

فلوکستین و اس سیتالوپرام‌روی من تاثیر برعکس داشت 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
عزیزم یه نفس عمیق بکش، به دنیا بخند، زیادم  به جزئیات دقیق نشوالکی بخند باور کن خنده الکی حالتو ...

کاش افسردگی ب همین راحتیا از بین میرفت :)

نور تریپتیلین و اسنترا الان دارم میخورم فلوکستین و اس سیتالوپرام‌روی من تاثیر برعکس داشت 

ادامه بده اگر من برعکس شما بودم اونا جواب نمیداد به من رر کنهرش ورزش حتما بکن اینقدر خوبه که خدا میدونه

ادامه بده اگر من برعکس شما بودم اونا جواب نمیداد به من رر کنهرش ورزش حتما بکن اینقدر خوبه که خدا مید ...

باور کن نمیتونم انقدر بیحوصله و بی انگیزم حتی غذا خوردنم سخته 

کارای ضروری زندگیم رو فقط انجام میدم

هرچی ک یکم اهمیتش کمتره رو میندازم ی زمانی ک هیچویت نمیاد