endl مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 عنوان I look happy, happy all the time but you can't see me when im cry | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست نمیدونمممم چمه بازتو خونه تنهام ی هفته همش فکرای بد میادهمش فکر خودکشی دوسه شبه تا ساعت سه چهار شب با تراپیستم حرف میزنمقرص ارامبخشم و افسردگی میخورم بازم این حالات سراغم میاد نمیدونم چیکار کنم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1402/10/01 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra23456789 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 20122 دقیق یادم نیک دپاکین نوروتریپتین دولوکستین اسنترا فلوکسیتین و.... ولی الان نزدیکه ۶ ماهه یک دکتر خوب ... دکتر کدوم شهره؟ بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
star11334 عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 7360 منم امروز دلم گرفته بود اما سعی میکنم بهش فکر نکنم میدونم حس بدیه انگار ته دنیاست و بن بسته اما تو میتونی اون حس لعنتی رو شکست بدی
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 همه ی ما ی دوره افسردگیو گذروندیم اما نباید داخلش گرفتار بشیم افسردگی مثل ی باتلاقه که داخل خودت میک ... میدونم و این افسردگی هرچی بیشتر نلاش میکنم ازش خارج بشم بیشتر غرق میشماره دیدم انیمیشنشو ولی خب انگار ک نسبت ب همه چی بی حس شده باشی من ب اینجا رسیدم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 دقیق یادم نیک دپاکین نوروتریپتین دولوکستین اسنترا فلوکسیتین و.... ولی الان نزدیکه ۶ ماهه یک دکتر خوب ... نور تریپتیلین و اسنترا الان دارم میخورمفلوکستین و اس سیتالوپرامروی من تاثیر برعکس داشت انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 عزیزم یه نفس عمیق بکش، به دنیا بخند، زیادم به جزئیات دقیق نشوالکی بخند باور کن خنده الکی حالتو ... کاش افسردگی ب همین راحتیا از بین میرفت :) انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
matinrogh عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 572 نور تریپتیلین و اسنترا الان دارم میخورم فلوکستین و اس سیتالوپرامروی من تاثیر برعکس داشت ادامه بده اگر من برعکس شما بودم اونا جواب نمیداد به من رر کنهرش ورزش حتما بکن اینقدر خوبه که خدا میدونه
zahra23456789 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 20122 خودت کدوم شهری خوانسار _ استان اصفهان بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
matinrogh عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 572 خوانسار _ استان اصفهان اوووو خیلی دوره که انشاله اونجا هم یک دکتر خوب پیدا کنی
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 ادامه بده اگر من برعکس شما بودم اونا جواب نمیداد به من رر کنهرش ورزش حتما بکن اینقدر خوبه که خدا مید ... باور کن نمیتونم انقدر بیحوصله و بی انگیزم حتی غذا خوردنم سخته کارای ضروری زندگیم رو فقط انجام میدمهرچی ک یکم اهمیتش کمتره رو میندازم ی زمانی ک هیچویت نمیاد انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.