2777
2789
عنوان

نمیدونم چی به رئیسم بگم کمکم کنید

94 بازدید | 3 پست

سلام

من مشکلم اینه که نه حرف زدن بلدم و نه روی حرف زدن و دفاع کردن و دارم ... یه مشکلی هست لطفا بخونید و کمکم کنید.

من توی یه دفتری کار میکنم. مهر ماه یه کارِ فوری اومد دفتر و قرار شد پس فردا صبح زودش کار رو تحویلشون بدیم. فردای اون روز هم تعطیل رسمی بود. یعنی هیچ جوره نمیشد اون کار و انجام داد. برادرزاده ی رئیسم که یه پسرِ هم سن و سالمه بهم گفت اگه اضافه کار به حقوقت اضافه شه میبری خونه انجامش بدی؟ من گفتم حتما اضافه میشه پولش به حقوقم؟ گفت اره من اخر ماه پیگیری میکنم یه مبلغ اضافه برات بزنه. همون لحظه رفت به رئیسم گفت اگه این کار و فلانی ببره خونه انجام بده تو به حقوقش اضافه میکنی؟ اونم گفت اره یه چیزی خودم بهش اضافه میکنم. منم خریت کردم دیگه خودم شخصا با رئیسم طی نکردم. یعنی برادر زادش و واسطه کردم و بهش اعتماد کردم. آقا روز تعطیل رسمی از ده صبح تا شیشِ غروب فیکس با کلی استرس کار کردم و پدرم در اومد. آخر ماه هیچی به حقوقم اضافه نشد! من هیچی بهشون نگفتم. ماه بعدیش به برادر زاده‌ش گفتم راستی اون قضیه رو پیگیری کردی؟ به حقوقم اضافه نشد چیزی. گفت میرم صحبت میکنم. نمیدونم اصلا راست میگه یا نه. میگه باهاش حرف زدم و گفت خودم به حقوقش اضافه میکنم. الان دی ماه شد و من هیچی بهم اضافه نشد. تا یکی دو روز دیگه حقوق میگیرم. اگه این ماه هم چیزی اضافه نکرد به نظرتون برم خودم با رئیسم صحبت کنم؟ اصلا چی بگم؟ اونم از ایناییه که توقع نداره این موارد و بهش بگیم! مثلا از ایناییه که اخلاقش باهات عوض میشه و باهات چپ میشه. برخوردش خیلی باهام خوبه دلم‌ نمیخواد ازم ناراحت شه. ولی خب منم حق دارم روز تعطیل رسمی از ساعت کاریِ عادیم هم بیشتر جون کندم. راه حل بدید چجوری صحبت کنم باهاش؟ برم تو اتاقش چی بگم؟

بازم به پسره بگو نداد دیگه ول کن نخواه  ولی منتظر باش باز گذر پوست به دباغ خونه میفته

برم به خود رئیسم بگم‌ بده؟ خیلی زورم‌ اومده

پسره کشید کنار. انگار فقط میخواست کار انجام بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم به خود رئیسم بگم‌ بده؟ خیلی زورم‌ اومده پسره کشید کنار. انگار فقط میخواست کار انجام بشه

مگه‌ نمیگی اخلاقش عوض میشه میترسم باهات بیفته رو لج .ولی آقایون هم حواس ندارند شاید یادشون رفته باز هر چی صلاح باشه .حقت که بری بگی