من میخوام خود آموز طراحی چهره یاد بگیرم باید از کجا و چجوری شروع کنم لطفا راهنمایی کنید
⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدون کلاس رفتن هم میشه یاد گرفت؟ نمیدونم چجوری باید شروع کنم
من یکم میتونم کمکت کنم بگم از چی شروع کن
ولی تا اخرش نرفتم
میشه فکر کنم فیلم و اینا حتما ببین
از خطوط صاف شروع کن به کشیدن،دایره خوب بیضی،برای هاشور هم دستت رو بکش و ول کن
سعی کن از محو کن و دستمال و اینجور چیزا استفاده نکنی
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
من یکم میتونم کمکت کنم بگم از چی شروع کن ولی تا اخرش نرفتم میشه فکر کنم فیلم و اینا حتما ببین از ...
خیلی ممنون از راهنماییت🙏🏻