2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیم چیه

181 بازدید | 23 پست

سلووم از علائمم میتونید حدس بزنید نی نیم چیه

بدنم خیلی داغ میشه بعد اوایل بارداری دوغ ترش اش دوغ دلم میخاست الان چون معدم اذییت میکنه هیچی دلم نمیخاد معدمم خیلی میسوزه سرمم دردمیگیره سینه ی سمت راستم بزرگتر از سمت چپی شده همین دیگه؟؟

حس میکنه گل پسرههههه😍

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

پسر

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا داغی بدن و ویار دوغ از نشانه های بارداری پسره😂

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

منم میخوام اقدام کنم سه ماه دیگه 

میشع اگه اشکال نذاره بپرسم چه روزی از دورتون اقدام داشتین؟

وای خیلی دوست دارم پسر بشه انشالله ی پسر سالم سلامت باشههه

انشااللههههه منم خیلی دوس دارم اولین بچم پسر شه 

سه ماه دیگه اقدام میکنم دعا کن برام😅

کلا داغی بدن و ویار دوغ از نشانه های بارداری پسره😂

من اینارو داشتم اما دختر بود بچم

ولی واسه پسرم مثل بید از سرما میلزیدم

هیچی هم نمیخاستم جز کاهو سس مایونز و الویه،اونم در حد چندتا قاشق فقط

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤