2777
2789
عنوان

فشار خون عصبی گرفتم ناراحتم ...

1135 بازدید | 11 پست

سلام خوبید 

من حدود ده روز پیش بخاطر یه اتفاق شوک عصبی شدیدی رو تجربه کردم ، از حال رفتم وقتی هوش و حواسم اومد سر جاش ، فشارم رفته بود بالا که پایین نیومد ، رفتم دکتر گفت احتمالا مقطعی فشار خون گرفتی اولش یه دارو داد انقدر قوی بود مردم و زنده شدم حتی دکتر داروخانه گفت این برای فشار خون مرحله اول نیست اونم عصبی ، خلاصه رفتم عوضش کردم لوزارتان داده بهم ، فشارم تنطیم شده اما سرگیجه دارم و حس فشار توی سرم ...خستم شد، از حس مریض بودن بدم میاد خصوصا که برای بچه دوم میخوام اقدام کنم میترسم با فشار خون ...کسی بوده مثل من ؟ مقطعی دارو بخوره بعد خوب شه ؟ یا با فشار خون باردار شده باشه ؟ مرسی 

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
وای منم چنوخته سرااین موضوع فشار خون اعصابم داغونه🤦

از حس ببماری بدم میاد

هبچیم نبود فشارم قبلش همش ۱۱ رو ۷ یا ۱۰ رو ۷ اینا بود

دوست ندارم ابن حالمو دوووووست ندارم

خیلیم سعی میکنم بخندم و اینا که انرژیم بره بالا زودتر خوب شم

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حس ببماری بدم میاد هبچیم نبود فشارم قبلش همش ۱۱ رو ۷ یا ۱۰ رو ۷ اینا بود دوست ندارم ابن حالمو د ...

منم همینجورم شبا میگم نکنه فشارم برع بالا بمبره🤦😂چنوخته همش فکرا بد میکنم اعصابم خرده 

خب الان فشارت چند 

الان نمدونم اثر دارو هست با ریلکس شدن خودم

۱۲ رو ۸

یا ۱۱ رو ۷ 

شوهرم که مبگه چیزیت نیست

الکی قرص میخوری 

میگه یه شوک بود تموم شد

والا قرصا عوارضشون زیاده انگار

منم همینجورم شبا میگم نکنه فشارم برع بالا بمبره🤦😂چنوخته همش فکرا بد میکنم اعصابم خرده 

فکر مبکردم فقط خودم اینجوریم 😂

بنظرم پیاده روی کن  سعی کن شاد باشی  چیزای هم بخور که فشار خونت رو کم میکنن

اتفاقا دوباره باشگاه ثبت نام کردم

فیلمای خنده ذارم میبینم 

تلاشمو دارم بکار میبندم 

نه همشم ابغوره ابلیمو بدستم سرمم درد میگیره بیشتر😂😂😂

خو خداروشکر تنها نیستم 😂

خدا هدایتمون کنه 😂