2777
2789
عنوان

کیا از سرکار رفتن راضی ان🙄😊😊😊بیاین از تجربه هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 28 پست
کارنیس باشه هم یا بیگاریه یا حقوق ۳تومن با صابکارهیز

نه تو دیوار پیدا کرذم اومدزش حسابداری میده 1/5میگیره برای اموزش 

بعدم یه برگه برای ضمانت استخدام میده حقوق اش 9م ب بالا میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مجردم سرکار میرم  وقتایی که خونه بودم حس میکردم افسردگی گرفتم دیگه همش کسل همش خواب بیکار ب ...

منم تازگی حس افسردگی گرفتم شوهرم میگه برو باشگاه 

ولی دوس دارم برم سرکار دیگ چیزی تو دلم نمونه خسته شدم از بی پولی 

من که از کار کردنم راضیم واقعا، الان بخام یک چیز بخرم دستم تو جیب خودمه، پس انداز هم دارم، برای آسای ...

دقیقا درست میگی 

منم بیشتر برای استقلال مالی میخام برم

نه تو دیوار پیدا کرذم اومدزش حسابداری میده 1/5میگیره برای اموزش  بعدم یه برگه برای ضمانت استخد ...

به نظرم به دیوار زیاد اعتماد نکن. اگر خودشون استخدام نکنن چی میشه؟ بقیه جاها بدون مدرک دانشگاهی استخدام نمیکنن

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
من از کار کردن خیلی راضی ام  چون مستقل هستم  و پیش همه احترام دارم  اما کاری که ان ...

مدیریت 

ولی الان میخام برم حسابداری بخونم یکماه اموزش میده بعدم سرکار میرم

به نظرم به دیوار زیاد اعتماد نکن. اگر خودشون استخدام نکنن چی میشه؟ بقیه جاها بدون مدرک دانشگاهی استخ ...

مونده به اگهی 

من دیوار کار پیدا کردم داخل شرکت یه جای معتبر داخل شهر صنعتی 

فقط مصاحبه تنها نباید رفت 

نلایک
اسی الان تاپیک قبلیتو خوندم. ببین با دیپلم بخوایی کار کنی احتمالا دو شیفت باید کار کنی با حقوق نهایت ...

ن باید برم اموزش ببینم بعد 

ساعت کاری شم از 8صبح تا 3عصر با 9میلیون حقوق 

نمیخام انرژی منفی بدم اما اکثرا لیسانس حسابداریم میخان قبلش تحقیق کن ببین اوضاع شهرتون چجوریه

اونجایی ک اموزش میدن از فردایی ک اموزش تموم بشه استخدام میکنن

اگه نیاز داری و مامانتم واقعا نگه میداره برو . یه تایمی امتحانی بذار اگه غر نزدن ببر

مامانم خودش دوتا بچه داره دوقلو 8ساله با پسرم خوبن زیاد بازی میکنن ایشالا غر نزنن😁😁😁

به نظرم به دیوار زیاد اعتماد نکن. اگر خودشون استخدام نکنن چی میشه؟ بقیه جاها بدون مدرک دانشگاهی استخ ...

اول ثبت نام برگه ضمانت میده ک استخدام میکنن منم میخام برم ته توشو دربیارم ایشالا ک خوب باشه اخه شوهرم کارای دیگ رو نمیذاره یا ایراد میگیره اینو گفتم سریع گف برو

اول ثبت نام برگه ضمانت میده ک استخدام میکنن منم میخام برم ته توشو دربیارم ایشالا ک خوب باشه اخه شوهر ...

معمولا یه مبلغی میگن بده واسه کارای اداریت و این چیزا. شاید برایتون پول زیادی نباشه اما برای اونا چون تعداد بالایی مراجعه میکنن پول زیادی. حواستون باشه