2777
2789

راستش دلم میخاد برم سرکار 

با این وضع گرونی اصلا پولی نمیمونه ک من خرج خودم کنم 

موندم برم سرکار یا نه 

یه بچه ام دارم 3/5ساله اس

تا حالا هم سرکار نرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بزرگتر بشه بعد 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من مجردم سرکار میرم 

وقتایی که خونه بودم حس میکردم افسردگی گرفتم دیگه همش کسل همش خواب بیکار بی عار 

ولی الان صبح زود بیدار میشم کل روز سرحالم فعالیت دارم 

کار برام خیلی خوب بوده 

اونجا زنای متاهل و خونه دارم هستن ولی اکثرا همسشرون کمک میکنه کارای خونه و بچشونو مادر خودشون یا مادر شوهر نگه میداره 

نلایک

من که از کار کردنم راضیم واقعا، الان بخام یک چیز بخرم دستم تو جیب خودمه، پس انداز هم دارم، برای آسایش بچه هام بهترین امکانات را براشون فراهم میکنم، هر زنی باید خودش مستقل باشه، 

اسی الان تاپیک قبلیتو خوندم. ببین با دیپلم بخوایی کار کنی احتمالا دو شیفت باید کار کنی با حقوق نهایتش ۵ تومن. سعی کن توی شرکتها که ساعت کاری همون ۸ ساعت دارن کار پیدا کنی. اونا حداقل وزارت کاری حقوق میدن

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
بچه رو پیش مامانم میذارم  میخام برم حسابداری بازاری یاد بگیرم یکماه بعدم شروع ب کار کنم

نمیخام انرژی منفی بدم اما اکثرا لیسانس حسابداریم میخان قبلش تحقیق کن ببین اوضاع شهرتون چجوریه

باش اصن حق باتوعه👏